Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών

Χατζηδάκης: Η Πολιτεία επενδύει στα μέσα σταθερής τροχιάς

Δώρα Σγάρτσου - 03 Ιανουάριος 2008, 00:00

Τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών επισκέφτηκε την Πρωτοχρονιά ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ευχόμενος στους εργαζόμενους καλή χρονιά, αλλά και υπογραμμίζοντας, με αφορμή την επίσκεψη του, πως η Πολιτεία επενδύει στα μέσα σταθερής τροχιάς και στο σιδηρόδρομο, γιατί θεωρεί πως είναι πιο φιλικά στο περιβάλλον...

Τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών επισκέφτηκε την Πρωτοχρονιά ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ευχόμενος στους εργαζόμενους καλή χρονιά, αλλά και<...>

υπογραμμίζοντας, με αφορμή την επίσκεψη του, πως η Πολιτεία επενδύει στα μέσα σταθερής τροχιάς και στο σιδηρόδρομο, γιατί θεωρεί πως είναι πιο φιλικά στο περιβάλλον. Στόχος μας, πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης, είναι δουλεύοντας μαζί με τους εργαζόμενους να καταστεί ο σιδηρόδρομος πιο σύγχρονος και πιο εξυπηρετικός για το κοινό, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επίτευξη του.

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις προτεραιότητες του υπουργείου τη νέα χρονιά, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε: “Οι προτεραιότητες μας, είναι να κάνουμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πιο σύγχρονα, ειδικά στον πολίτη. Και ταυτόχρονα προσπάθειά μας θα είναι στο χώρο των τηλεπικοινωνιών να δουλέψουμε έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και παράλληλα να υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες και καλύτερες τιμές για τον καταναλωτή”.

Τέλος, ερωτώμενος και για τις εξελίξεις στην Ολυμπιακή, αλλά και τους εργαζόμενους στην εταιρία, ο υπουργός τόνισε πως θα δουλέψουν μαζί με τους εργαζόμενους, για να εξασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον τόσο για τους ίδιους, όσο και για όλους τους Έλληνες πολίτες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top