Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΧατζηδάκης: Η Πολιτεία επενδύει στα μέσα σταθερής τροχιάς
Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών

Χατζηδάκης: Η Πολιτεία επενδύει στα μέσα σταθερής τροχιάς

Τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών επισκέφτηκε την Πρωτοχρονιά ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ευχόμενος στους εργαζόμενους καλή χρονιά, αλλά και υπογραμμίζοντας, με αφορμή την επίσκεψη του, πως η Πολιτεία επενδύει στα μέσα σταθερής τροχιάς και στο σιδηρόδρομο, γιατί θεωρεί πως είναι πιο φιλικά στο περιβάλλον…

Τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών επισκέφτηκε την Πρωτοχρονιά ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ευχόμενος στους εργαζόμενους καλή χρονιά, αλλά και<...>υπογραμμίζοντας, με αφορμή την επίσκεψη του, πως η Πολιτεία επενδύει στα μέσα σταθερής τροχιάς και στο σιδηρόδρομο, γιατί θεωρεί πως είναι πιο φιλικά στο περιβάλλον. Στόχος μας, πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης, είναι δουλεύοντας μαζί με τους εργαζόμενους να καταστεί ο σιδηρόδρομος πιο σύγχρονος και πιο εξυπηρετικός για το κοινό, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επίτευξη του.

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις προτεραιότητες του υπουργείου τη νέα χρονιά, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε: “Οι προτεραιότητες μας, είναι να κάνουμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πιο σύγχρονα, ειδικά στον πολίτη. Και ταυτόχρονα προσπάθειά μας θα είναι στο χώρο των τηλεπικοινωνιών να δουλέψουμε έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και παράλληλα να υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες και καλύτερες τιμές για τον καταναλωτή”.

Τέλος, ερωτώμενος και για τις εξελίξεις στην Ολυμπιακή, αλλά και τους εργαζόμενους στην εταιρία, ο υπουργός τόνισε πως θα δουλέψουν μαζί με τους εργαζόμενους, για να εξασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον τόσο για τους ίδιους, όσο και για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024