Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
World Travel Awards

WTA 2007: Ξεχώρισε στον χώρο της τεχνολογίας η Amadeus

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Ιανουάριος 2008, 00:00

Τρεις σημαντικές διακρίσεις στον ετήσιο διεθνή θεσμό World Travel Awards 2007 απέσπασε η εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία Amadeus. Συγκεκριμένα, έλαβε τις υψηλότερες διακρίσεις<...>

στις κατηγορίες: World`s Leading Internet Booking Engine Technology Provider, World`s Leading CRS/GDS System και World’s Leading Travel Technology Provider. Αξίζει να αναφερθεί ότι η διάκριση World’s Leading Internet Booking Engine Technology Provider απονέμεται στην Amadeus για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Τα World Travel Awards, αποτελούν τον ετήσιο θεσμό διάκρισης και αναγνώρισης στην παγκόσμια ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, ενώ έχουν καθιερωθεί εδώ και δεκατέσσερα χρόνια. Αποτελούνται από τις πιο ολοκληρωμένες βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, ενώ η ψηφοφορία προέρχεται από travel professionals από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο.

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η Amadeus είναι για μία ακόμη φορά νικήτρια στα WTA, αποσπώντας τρεις διακρίσεις που μας αναγνωρίζουν ως τον κορυφαίο προμηθευτή τεχνολογίας, την περίοδο που η εταιρία γιορτάζει την 20η επέτειο λειτουργίας της”, είπε ο κ. Edward Ross, Director Corporate Marketing της Amadeus. “Για μία ακόμη φορά, οι διακρίσεις υπογραμμίζουν τη συνεχή δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας, βοηθώντας τους να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες του σημερινού ταξιδιώτη” συμπλήρωσε.

Ο κ. Manon Han, Αντιπρόεδρος των World Travel Awards, σχετικά ανέφερε: “Για μία ακόμη φορά, αναγνωρίζεται η προσφορά της Amadeus στην παροχή διαφοροποιημένων λύσεων μέσω των οποίων επωφελούνται οι προμηθευτές ταξιδιού και οι ταξιδιώτες. Η Amadeus άξιζε την υψηλότερη διάκριση σε αυτές τις τρεις κατηγορίες”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top