Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Κορυφαία διάκριση για το Athenaeum InterContinental Athens

Δώρα Σγάρτσου - 08 Ιανουάριος 2008, 00:00

Τη διάκριση “Greece’s Leading Business Hotel” για το 2007 απέσπασε το ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens στο διαγωνισμό World Travel Awards, που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο. Υπενθυμίζεται<...>

πως ο διαγωνισμός World Travel Awards πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1993 ως μία προσπάθεια αναγνώρισης και επιβράβευσης των σημαντικότερων επιτευγμάτων σε όλους τους τομείς του Τουριστικού Κλάδου.

Τα τελευταία χρόνια αφοσιωμένοι επαγγελματίες και άτομα που σχετίζονται με τον εν λόγω κλάδο αναγνωρίζουν τον διαγωνισμό ως έναν από τους ισχυρότερους θεσμούς της τουριστικής βιομηχανίας. Ταξιδιωτικά γραφεία και Tour Operators διεθνούς βεληνεκούς σε περισσότερες από 200 χώρες ψηφίζουν κάθε χρόνο τις προτιμήσεις τους σε διάφορες κατηγορίες. Παράλληλα, χιλιάδες ψήφοι καταχωρούνται στο επίσημο website του διαγωνισμού, ενώ πλήθος ιστοσελίδων παρέχουν τη δυνατότητα on-line ψηφοφορίας σε κάθε ενδιαφερόμενο.

“Η απονομή της υψηλής αυτής διάκρισης για τρίτη συνεχή χρονιά είναι για μας η μεγαλύτερη επιβράβευση” ανέφερε σχετικά o κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γενικός Διεθυντής του Athenaeum InterContinental Athens. “Η κινητήρια δύναμη της επιτυχής πορείας του ξενοδοχείου μας είναι η σταθερή παροχή υψηλά ποιοτικών υπηρεσιών σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να τηρούμε την υπόσχεση που δίνουμε καθημερινά στους πελάτες μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top