Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΣε 24ωρη βάση λειτουργία του Holiday Hypermarket στην Βρετανία

Σε 24ωρη βάση λειτουργία του Holiday Hypermarket στην Βρετανία

24 ώρες το 24ωρο θα λειτουργεί από τα τέλη του Φεβρουαρίου το Holiday Hypermarket που περιμένει με την κίνηση αυτή να πάρει μερίδιο αγοράς από τα κεντρικά τουριστικά γραφεία στην […]

24 ώρες το 24ωρο θα λειτουργεί από τα τέλη του Φεβρουαρίου το Holiday Hypermarket<.> που περιμένει<...> με την κίνηση αυτή να πάρει μερίδιο αγοράς από τα κεντρικά τουριστικά γραφεία στην High Street.

Ο γενικός διευθυντής, κ. John Donelly, δήλωσε ότι η πρωτοβουλία πάρθηκε μετά από την ζήτηση που υπήρξε για κάτι τέτοιο και διευκρίνισε ότι τα καταστήματα που θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση και θα πουλάνε πακέτα διακοπών, θα βρίσκονται δίπλα σε παραδοσιακά τουριστικά γραφεία. Επίσης, το Hull το οποίο θα ξεκινήσει την κίνηση αυτή, θα είναι δίπλα στο ASDA, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες και προμηθεύει τον κόσμο με φαγητό. Οι πιθανοί κύριοι πελάτες, θα είναι άτομα που γυρνάνε από την βραδινή τους διασκέδαση, ή και άτομα που πηγαίνουν τις πρώτες πρωινές ώρες στην δουλειά τους, ή επιστρέφουν σπίτι τους από τα γραφεία τους.

Ο κ. Donelly ανακοίνωσε ότι πιστεύει ότι κανένα παραδοσιακό τουριστικό γραφείο της High Street δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει έναν τέτοιο ρυθμό και ακόμα και να άνοιγε κατάστημα σε 24ωρη βάση στην High Street, θα ήταν ανούσιο αφού τίποτα δεν είναι ανοιχτό και δεν θα υπήρχε καμία κίνηση του κόσμου για να υπάρξει πελατεία τις βραδινές, κυρίως, ώρες.

Το προσωπικό πενήντα καταστημάτων του Hull θα έχει αλλαγή στο πρόγραμμά του για να μπορέσουν να καλυφθούν οι βάρδιες από τις 20:00 έως και τις 6:00. Οι περισσότεροι υπάλληλοι, πάντως, δεν έχουν πρόβλημα με τις βραδινές ώρες, αφού υπάρχουν αρκετά προνόμια για τους νυχτερινούς υπαλλήλους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024