Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΈκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας στον ΔΑΑ
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας στον ΔΑΑ

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν μερικές από τις εκστρατείες και τις δράσεις της Διεθνούς Αμνηστίας μέσα από μια νέα έκθεση που παρουσιάζεται στο χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) από 10 […]

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν μερικές από τις εκστρατείες και τις δράσεις της Διεθνούς Αμνηστίας μέσα από μια νέα έκθεση που παρουσιάζεται στο χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) από 10 Ιανουαρίου έως 30 Απριλίου 2008<...>θα έχουν οι επισκέπτες της Αθήνας.

Η έκθεση αποτελείται από 30 έργα Ελλήνων γραφιστών που, με το ταλέντο, τη δημιουργία και την εκφραστικότητά τους, προσέγγισαν το όραμα, τους στόχους, τις ιδέες και τα ιδανικά του παγκόσμιου κινήματος που αγωνίζεται συστηματικά για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τα εκθέματα, αφίσες και ειδικές καταχωρήσεις-δημιουργίες, αποτελούν τμήμα μιας ευρύτερης έκθεσης 220 περίπου έργων που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2006, με θέματα εμπνευσμένα από τις δράσεις της Διεθνούς Αμνηστίας. Η Apeiron Photos, το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας και το φωτογραφικό πρακτορείο Corbis, προσκάλεσαν τους Έλληνες γραφίστες να δημιουργήσουν αφίσες και καταχωρήσεις με σκοπό την ανάδειξη του σημαντικού έργου της διεθνούς οργάνωσης.

Η δράση της Διεθνούς Αμνηστίας είναι διαρκής, καίρια, αυτόνομη, μη-κερδοσκοπική και απαραίτητη στην εποχή μας σε κάθε μεριά του πλανήτη. Με την έκθεση αυτή, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσδοκά να συμβάλει στους στόχους και το όραμα του κινήματος, θέτοντας στο επίκεντρο τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία από κάθε μορφής παραβίασή τους.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή όλο το εικοσιτετράωρο για το κοινό (Αφίξεις, περιοχή «Α» Εκτός Schengen – χώρος προσβάσιμος σε όλους τους επισκέπτες).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024