Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας στον ΔΑΑ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Ιανουάριος 2008, 00:00

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν μερικές από τις εκστρατείες και τις δράσεις της Διεθνούς Αμνηστίας μέσα από μια νέα έκθεση που παρουσιάζεται στο χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) από 10 Ιανουαρίου έως 30 Απριλίου 2008<...>

θα έχουν οι επισκέπτες της Αθήνας.

Η έκθεση αποτελείται από 30 έργα Ελλήνων γραφιστών που, με το ταλέντο, τη δημιουργία και την εκφραστικότητά τους, προσέγγισαν το όραμα, τους στόχους, τις ιδέες και τα ιδανικά του παγκόσμιου κινήματος που αγωνίζεται συστηματικά για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τα εκθέματα, αφίσες και ειδικές καταχωρήσεις-δημιουργίες, αποτελούν τμήμα μιας ευρύτερης έκθεσης 220 περίπου έργων που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2006, με θέματα εμπνευσμένα από τις δράσεις της Διεθνούς Αμνηστίας. Η Apeiron Photos, το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας και το φωτογραφικό πρακτορείο Corbis, προσκάλεσαν τους Έλληνες γραφίστες να δημιουργήσουν αφίσες και καταχωρήσεις με σκοπό την ανάδειξη του σημαντικού έργου της διεθνούς οργάνωσης. 

Η δράση της Διεθνούς Αμνηστίας είναι διαρκής, καίρια, αυτόνομη, μη-κερδοσκοπική και απαραίτητη στην εποχή μας σε κάθε μεριά του πλανήτη. Με την έκθεση αυτή, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσδοκά να συμβάλει στους στόχους και το όραμα του κινήματος, θέτοντας στο επίκεντρο τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία από κάθε μορφής παραβίασή τους.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή όλο το εικοσιτετράωρο για το κοινό (Αφίξεις, περιοχή «Α» Εκτός Schengen - χώρος προσβάσιμος σε όλους τους επισκέπτες).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top