Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΚορυφαίες εταιρίες τουρισμού και real estate στην 2η έκθεση Tourism & Property
Πρόγραμμα Hosted Buyers με την υπογραφή της TMA

Κορυφαίες εταιρίες τουρισμού και real estate στην 2η έκθεση Tourism & Property

Με μεγάλη συμμετοχή και με σύγχρονη εκθεσιακή αντίληψη θα πραγματοποιηθεί η 2η Διεθνής Έκθεση “Tourism & Property Show”, που θα διεξαχθεί στην ολυμπιακή εγκατάσταση της ξιφασκίας στην περιοχή του Ελληνικού (πρώην Δυτικός Αερολιμένας) από τις 22 έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2008…

Με μεγάλη συμμετοχή και με σύγχρονη εκθεσιακή αντίληψη θα πραγματοποιηθεί η 2η Διεθνής Έκθεση “Tourism & Property Show”, που θα διεξαχθεί στην ολυμπιακή εγκατάσταση της ξιφασκίας στην περιοχή του Ελληνικού<...>(πρώην Δυτικός Αερολιμένας) από τις 22 έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2008.

Η “2η International Tourism & Property Show 2008” αποτελεί σταθμό για τα δρώμενα και το κυριότερο για τις εξελίξεις του ελληνικού τουρισμού και του τουριστικού real estate της χώρας. Τούτο διότι κορυφαίες και πρωτοπόρες επιχειρήσεις στους τομείς των κατασκευών, του τουρισμού, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, των ασφαλίσεων, της διαχείρισης ακινήτων, εμπορικών κέντρων- πάρκων, των επενδύσεων, των property funds, των αρχιτεκτονικών – μελετητικών γραφείων, των εταιριών διακόσμησης και εξοπλισμού, των αναπτυξιακών επιχειρήσεων έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στην “Tourism & Property Show 2008” και θα βρίσκονται εκεί. Μεταξύ των εκθετών στη δεύτερη διοργάνωση της έκθεσης είναι ενδεικτικά οι εταιρίες: Εμπορική Real Estate, Aspis Real Estate, Τράπεζα Κύπρου, Τράπεζα Αττικής, ASPIS BANK, Αspis Πρόνοια, Commercial Value, Ασφάλειαι ΜΙΝΕΤΤΑ, Σιδενόρ, Χαλκόρ, ΕΤΕΜ, ΕΛΒΑΛ, Minoan Plc, J & P, Leptos Estates, Shelby International, Hellenic Homes, Aristo Developers, «Θησέας», Ecopolis, Sol Energy κλπ.

Πέραν του ιδιωτικού τομέα, στην “Tourism & Property Show 2008” θα συμμετέχουν εταιρίες δημοσίου ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας, ενώ η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του ΕΟΤ και τυγχάνει ευρείας αποδοχής από όλους τους επίσημους φορείς του τουρισμού και της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η διοργανώτρια της έκθεσης εταιρία Real Travel A.E., έχοντας ως στόχο η δεύτερη διοργάνωση της εκθεσιακής εκδήλωσης να αποτελέσει ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας και επαφής των ελληνικών φορέων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα με τους επαγγελματίες του τουρισμού και της ακίνητης περιουσίας της παγκόσμιας αγοράς του real estate, εισάγει πλειάδα καινοτομιών στην έκθεση. Μεταξύ αυτών αναφέρονται ενδεικτικά:


  • Η συμμετοχή στα δρώμενα της έκθεσης 110 ξένων αγοραστών (hosted buyers) σε συνεργασία με την εταιρία Travel Media Applications – TMA. Οι hosted buyers θα φιλοξενηθούν από την εταιρία καθόλη τη διάρκεια της εκθεσιακής εκδήλωσης. Οι 110 ξένοι αγοραστές θα έχουν προγραμματισμένα ραντεβού με όλους τους εκθέτες, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να αποκτήσουν πολύτιμη γνώση και εμπειρία για τις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού από σημαντικές αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τα κράτη της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης, την Ρωσία κλπ.

  • Η μεγάλη και εκτεταμένη διαφημιστική προβολή της “Tourism & Property 2008” στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

  • Η πραγματοποίηση ειδικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

  • Η διεθνής παρουσίαση των κορυφαίων κατασκευαστών στην Ελλάδα, των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, των πλέον έμπειρων επαγγελματιών συμβούλων ακινήτων, των σημαντικότερων τουριστικών προορισμών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024