Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί`Αμεση η ανταπόκριση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της ΔΕΤΑΠ
Παρέμβαση στην κεντρική διοίκηση της Microsoft

`Αμεση η ανταπόκριση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της ΔΕΤΑΠ

Αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία και την αποφασιστικότητα του σε κάθε θέμα που αφορά στη Δωδεκάνησο και τους κατοίκους της το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, έπειτα από το χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας μας με τίτλο “ Στα τούρκικα χάρτης της Ελλάδας σε ελληνικό site για τα Δωδεκάνησα” κινητοποιήθηκε άμεσα…

Αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία και την αποφασιστικότητα του σε κάθε θέμα που αφορά στη Δωδεκάνησο και τους κατοίκους της το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, έπειτα από το χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας μας<...>με τίτλο “ Στα τούρκικα χάρτης της Ελλάδας σε ελληνικό site για τα Δωδεκάνησα” κινητοποιήθηκε άμεσα και με αποτελεσματικότητα για την επίλυση του ζητήματος που προέκυψε.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Hellas, κ. Χρήστος Τσάγκος, προκειμένου να μην δημιουργούνται θέματα που μπορεί να πλήξουν τις άριστες σχέσεις των δύο πλευρών, προχώρησαν σε παρέμβαση στην κεντρική διοίκηση της Microsoft, προκειμένου να επανεξεταστεί τεχνικά και να διορθωθεί άμεσα το πρόγραμμα Virtual Earth της εταιρίας Microsoft, καθώς εκ παραδρομής εμφάνιζε ελληνικά τοπωνύμια στην τουρκική γλώσσα.

Όπως μάλιστα επισημαίνει στην σχετική απαντητική επιστολή του ο κ. Χατζημάρκου: “Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Αναπτυξιακή του εταιρία, ΔΕΤΑΠ, εργάζονται σταθερά και μεθοδικά στην κατεύθυνση της καλλιέργειας εποικοδομητικών σχέσεων μεταξύ των επιχειρηματικών κοινοτήτων των χωρών της Ελλάδος και της γείτονος Τουρκίας μέσα από ένα σύνθετο πλέγμα δράσεων και πρωτοβουλιών”.

Για την έκβαση του θέματος, το Travel Daily News και η δημοσιογράφος του, κα Δώρα Σγάρτσου, εκφράζουν την πλήρη ικανοποίηση τους, αφού στόχος του συγκεκριμένου δημοσιεύματος ήταν να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι, ώστε να ληφθούν άμεσα οι απαραίτητες δράσεις, προκειμένου να αποκατασταθεί το ζήτημα και η προβολή των Δωδεκανήσων μέσα από το επίσημο site να είναι η αρμόζουσα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024