Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αύξηση πτήσεων και από Αθήνα για Λονδίνο

Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Βερολίνο από την easyJet

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 January 2008, 00:00

Την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού δικτύου της, με 2 σημαντικές κινήσεις, όπως την έναρξη πτήσεων από Θεσσαλονίκη για Βερολίνο, αλλά και την αύξηση του αριθμού των πτήσεων από Αθήνα για Λονδίνο, ανακοίνωσε<...>

χτες η easyJet.

Το νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Βερολίνο, που ξεκινάει την 1η Απριλίου, θα έχει συχνότητα 3 πτήσεις την εβδομάδα. Η καινούργια αυτή διαδρομή προς Βερολίνο, πρόκειται για τον 3ο προορισμό της easyJet από την Θεσσαλονίκη και τον 2ο προς πόλη της Γερμανίας (μετά το δρομολογίο προς Ντόρτμουντ) και αναμένεται να εξυπηρετήσει πάνω από 40.000 επιβάτες στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.

Επιπλέον, η easyJet προχώρησε στην περαιτέρω ενίσχυση του προγράμματος των πτήσεων της για τη διαδρομή από Αθήνα για Λονδίνο. Η εταιρία αυξάνει ακόμη περισσότερο τις πτήσεις της από και προς την Βρετανική πρωτεύουσα. Πλέον από αυτό το καλοκαίρι οι επιβάτες της θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 24 διαφορετικές πτήσεις την εβδομάδα, με προορισμό τα αεροδρόμια Luton και Gatwick.

Πιο συγκεκριμένα, από φέτος το καλοκαίρι η easyJet θα πετάει 2 φορές την μέρα για το Gatwick, για πρώτη φορά με αεροσκάφος Airbus A320 (χωρητικότητας 176 θέσεων) και 10 φορές την εβδομάδα (πλέον θα υπάρχουν 2 πτήσεις κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα) για το Luton. Συνολικά η επιβατική κίνηση της easyJet μόνο προς το Λονδίνο θα αυξηθεί 15%, σε σχέση με την περσινή καλοκαιρινή περίοδο.

Αναφερόμενος στις νέες αυτές κινήσεις, ο κ. Πάρης Ανατολίτης, Marketing Manager της easyJet για την Ελλάδα, σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα ενισχύουμε περισσότερο την παρουσία μας στην Ελλάδα. Προσθέτουμε την τρίτη μας διαδρομή από την Θεσσαλονίκη μεσα σε 8 μήνες, βοηθώντας την τουριστική κίνηση της Βόρειας Ελλάδας από την Γερμανία, αλλά και προσφέροντας ακόμα πιο πολλές επιλογές ταξιδιών από το αεροδρόμιο Μακεδονία, με τις χαμηλές τιμές της easyJet. Επιπλέον αυτό το καλοκαίρι θα είμαστε η μονάδικη αεροπορική εταιρία που θα προσφέρει μεχρι 4 πτήσεις την ημέρα από την Αθήνα για το Λονδινο».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top