Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

10-13 Aπριλίου η 6η Πλωτή Έκθεση Mεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής

Δώρα Σγάρτσου - 18 Ιανουάριος 2008, 00:00

Στο Λιμάνι Λαυρίου, το καθιερωμένο πλέον σημείο συνάντησης των φίλων της θάλασσας που θέλουν να δουν, να επιλέξουν και να αποκτήσουν άμεσα το δικό τους μεταχειρισμένο σκάφος αναψυχής στην καλύτερη δυνατή τιμή λίγο πριν<...>

τις καλοκαιρινές αποδράσεις διεξάγεται από 10 έως 13 Aπριλίου η Best Value Yachting 2008, η 6η Πλωτή Eκθεση Μεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής.

Στην Best Value Yachting, διοργανώτρια εταιρία της οποίας είναι η Europartners, συμμετέχει η πλειοψηφία των εταιριών, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του μεταχειρισμένου σκάφους παρουσιάζοντας εν πλω, αλλά και στο χερσαίο τμήμα της εκδήλωσης, μια μεγάλη γκάμα σκαφών, καθώς και άλλα συναφή προϊόντα και υπηρεσίες. Σε ειδικό χώρο της διοργάνωσης παρουσιάζονται ακόμη και πολλά σκάφη ιδιωτών, που αξιοποιούν όλο και περισσότερο την αυξανόμενη προσέλευση του κοινού.

H επίσκεψη στην Best Value Yachting προσφέρει πολύτιμη ενημέρωση σχετικά με όλες τις δυνατές επιλογές που προσφέρονται σήμερα στην Eλλάδα για αγορά ή ανταλλαγή μεταχειρισμένου σκάφους ανεξαρτήτως τύπου και μεγέθους. Σε αυτή την πρωτότυπη εκδήλωση, συμπληρωματική της Exclusive Yachting (18-22 Σεπτεμβρίου 2008, Alsity Μαρίνα Αγίου Κοσμά) που διοργανώνεται από την ίδια ομάδα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να συγκρίνουν τα σκάφη στο φυσικό τους στοιχείο, να περιηγηθούν μέσα σε αυτά από τους υπεύθυνους της κάθε εταιρίας, αλλά και να τα δοκιμάσουν.

Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ειδικοί του Yacht & Sail Finance της Τράπεζας Πειραιώς θα ενημερώνουν για όλες οι δυνατές λύσεις χρηματοδότησης της αγοράς των σκαφών που παρουσιάζονται στην έκθεση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top