Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤέλη Φεβρουαρίου το 30ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Σεμινάριο Διεύθυνσης του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων

Τέλη Φεβρουαρίου το 30ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Σεμινάριο Διεύθυνσης του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.

Με κεντρικό θέμα τη “Δυναμική των αερογραμμών χαμηλού κόστους και του διαδικτυακού τουρισμού στην αντιμετώπιση των κύριων προκλήσεων του τουρισμού στην ευρωζώνη” θα πραγματοποιηθεί για 30η συνεχή χρονιά το καθιερωμένο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Σεμινάριο Διεύθυνσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.)…

Με κεντρικό θέμα τη “Δυναμική των αερογραμμών χαμηλού κόστους και του διαδικτυακού τουρισμού στην αντιμετώπιση των κύριων προκλήσεων του τουρισμού στην ευρωζώνη” θα πραγματοποιηθεί για 30η συνεχή χρονιά το καθιερωμένο<...>Ετήσιο Ξενοδοχειακό Σεμινάριο Διεύθυνσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.) την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Όπως κάθε χρόνο, το Σεμινάριο θα χαιρετίσουν ο Εντιμος Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Αντ. Μιχαηλίδης, ο Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος του Οίκου PricewaterhouseCoopers, κ. Φ. Πηλείδης, και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Το κεντρικό θέμα του Σεμιναρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, υποδιαιρείται στις ακόλουθες επτά παρουσιάσεις:


  1. Η τουριστική βιομηχανία – Οι προκλήσεις με την ένταξη μας στην Ευρωζώνη.

  2. Ο αντίκτυπος της Ryanair στην ανάπτυξη του τουριστικού προορισμού – επιτυχή παραδείγματα – σχεδιασμοί για την Κύπρο.

  3. Οι προσφερόμενες προοπτικές από την EXPEDIA™ για την ανάπτυξη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

  4. Διαδικτυακή πύλη Bookcyprus.com – Μια νέα γενιά ειδικών.

  5. Η πρόταση της Debliteck για αύξηση των ξενοδοχειακών κρατήσεων.

  6. Οι εφαρμογές CMMS και πως αυτές μπορούν να μειώσουν σημαντικά το κόστος συντήρησης ξενοδοχειακών μονάδων αυξάνοντας την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών τους.

  7. Διαδικτυακός τουρισμός – Το Σχέδιο Δράσης του ΚΟΤ.


Την παρουσίαση των θεμάτων ανέλαβαν διακεκριμένοι Ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται εκπρόσωποι της Ryanair και της Expedia, της Γενικού Διευθυντού του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, του Επικεφαλή Υπηρεσιών Τουριστικών Επιχειρήσεων του Οίκου PriceWaterhouse Coopers και των Διευθύνοντων Συμβούλων του Aeolos Travel, της Debliteck LTD και της Virtual IT LTD.

Ενόψει των ραγδαίων αλλαγών στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, της φθίνουσας πορείας της κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας, αλλά και του ολοένα πιο έντονου ανταγωνιστικού πεδίου μετά και από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωζώνη την 1 Ιανουαρίου 2008, τόσο οι διακεκριμένοι Ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Σεμινάριο του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ., αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συνέδρων. Το Σεμινάριο απευθύνεται στους ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη των ξενοδοχειακών μονάδων – μελών του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ., καθώς και σε άλλους επαγγελματίες – ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Παράλληλα με το Σεμινάριο, θα λειτουργεί σε διπλανή Αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. για 16η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Μέσα στα πλαίσια του Σεμιναρίου και της Εκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024