Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσίαση των συνεδριακών δυνατοτήτων της Ελλάδας στην ΜΑΤΚΑ 2008
HAPCO

Παρουσίαση των συνεδριακών δυνατοτήτων της Ελλάδας στην ΜΑΤΚΑ 2008

Παρουσίαση με απώτερο στόχο την προώθηση των δυνατοτήτων της Ελλάδας όσον αφορά στο Συνεδριακό και Επαγγελματικό Τουρισμό πραγματοποίησε ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) στη διεθνή έκθεση γενικού τουρισμού ΜΑΤΚΑ 2008, που πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι Φιλανδίας από 17-20 Ιανουαρίου 2008…

Παρουσίαση με απώτερο στόχο την προώθηση των δυνατοτήτων της Ελλάδας όσον αφορά στο Συνεδριακό και Επαγγελματικό Τουρισμό πραγματοποίησε ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) στη διεθνή έκθεση γενικού<…>τουρισμού ΜΑΤΚΑ 2008, που πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι Φιλανδίας από 17-20 Ιανουαρίου 2008 στο εκθεσιακό κέντρο Helsinki Fair Centre, έπειτα από σχετική πρόσκληση από το Γραφείο του ΕΟΤ Σκανδιναβίας με έδρα τη Στοκχόλμη. Την έκθεση παρακολούθησε μεγάλος αριθμός επαγγελματιών από όλες τις χώρες της Ευρώπης και ιδιαίτερα της Σκανδιναβίας.

Η παρουσίαση με τίτλο “Meetings, Conferences and Incentives in Greece” πραγματοποιήθηκε από τον Υπεύθυνο Marketing & Επικοινωνίας του HAPCO κ. Γιάννη Κυπαρισσόπουλο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Meeting Industry and Group Travel Section) μέσα στην έκθεση και την παρακολούθησαν περίπου 50 επαγγελματίες του χώρου, καθώς επίσης και επισκέπτες της έκθεσης οι οποίοι έλαβαν πρόσκληση από τον ΕΟΤ Σκανδιναβίας για την συγκεκριμένη εκδήλωση. Με τη συνδρομή και την άριστη συνεργασία του Διευθυντή ΕΟΤ Σκανδιναβίας κ. Α. Καράμπελα, της πρώην Διευθύντριας ΕΟΤ Σκανδιναβίας κας Α. Βαρελά και του κ. Β. Πατούχα, ο κ. Κυπαρισσόπουλος παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας δίνοντας έμφαση στις συνεδριακές και ξενοδοχειακές υποδομές σημαντικών Ελληνικών προορισμών, καθώς επίσης και στο τουριστικό προϊόν που έχουν να επιδείξουν οι προορισμοί αυτοί.

Επιπλέον, ο HAPCO και τα μέλη του προβλήθηκαν μέσω των εταιρικών εντύπων και του CD-ROM του Συνδέσμου, τα οποία διανεμήθηκαν σε ενδιαφερόμενους επισκέπτες από τα stands του Ελληνικού περιπτέρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και εταιριών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο Συνεδριακό και Επαγγελματικό Τουρισμό, τα στοιχεία των οποίων ο HAPCO επικοινώνησε στα μέλη του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024