Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΜακρινά ταξίδια επιλέγουν και τον φετινό χειμώνα οι Βρετανοί

Μακρινά ταξίδια επιλέγουν και τον φετινό χειμώνα οι Βρετανοί

Τους δέκα δημοφιλέστερους προορισμούς χειμερινών αποδράσεων για τους Βρετανούς ανακοίνωσε πρόσφατα το Cheapflights.co.uk, βασιζόμενο στις επιλογές των χρηστών του. Σύμφωνα με τα αποτελέσματατης έρευνας, οι Βρετανοί επιλέγουν και φέτος ταξίδια […]

Τους δέκα δημοφιλέστερους προορισμούς χειμερινών αποδράσεων για τους Βρετανούς ανακοίνωσε πρόσφατα το Cheapflights.co.uk, βασιζόμενο στις επιλογές των χρηστών του. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα<...>της έρευνας, οι Βρετανοί επιλέγουν και φέτος ταξίδια σε ηλιόλουστους προορισμούς, ακόμη και αν αυτοί βρίσκονται πολύ μακριά από την πατρίδα τους, αφού πρώτη στις προτιμήσεις τους εμφανίστηκε η Τενερίφη και ειδικότερα τα Κανάρια Νησιά. Η λίστα των δέκα δημοφιλέστερων προορισμών για τους Βρετανούς το φετινό χειμώνα έχει ως ακολούθως:


  1. Τενερίφη

  2. Μπανγκόκ

  3. Ορλάντο

  4. Ντουμπάι

  5. Λανζαρότε

  6. Κέιπ Τάουν

  7. Γκόα

  8. Γκραν Κανάρια

  9. Μπαρμπάντος

  10. Σάρμ Ελ Σέιχ


Όπως σχολίασε η Γενική Διευθύντρια του Cheapflights, κα Francesca Ecsery “Ο Ιανουάριος είναι μήνας ευκαιριών, αφού πολλές αεροπορικές εταιρίες έχουν προσφορές, δίνοντας την ευκαιρία στο επιβατικό κοινό να επιλέξει αποδράσεις σε πολλούς προορισμούς και με χαμηλό κόστος”.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024