Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣτην Κρήτη και τα Τζουμέρκα οι επόμενες συναντήσεις αγροτουριστικών επιχειρήσεων

Στην Κρήτη και τα Τζουμέρκα οι επόμενες συναντήσεις αγροτουριστικών επιχειρήσεων

Μετά την πολύ πετυχημένη 9η Συνάντηση Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων που έγινε στους Λιγκιάδες και στην Κρύα του Δήμου Περάματος Ιωαννίνων στις 21-23 Ιανουαρίου 2008, ο κ. Νίκος Φραντζεσκάκης, πρόεδρος της ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, […]

Μετά την πολύ πετυχημένη 9η Συνάντηση Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων που έγινε στους Λιγκιάδες και στην Κρύα του Δήμου Περάματος Ιωαννίνων στις 21-23 Ιανουαρίου 2008, ο κ. Νίκος Φραντζεσκάκης, πρόεδρος της ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, αφού<...>ευχαρίστησε την πρόεδρο της Ένωσης Αγροτουρισμού Ηπείρου κα Σταυρούλα Καραβασίλη, ανακοίνωσε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ να ετοιμασθεί η 10η Συνάντηση Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων στην Κρήτη στις 8 & Απριλίου 2008 και η 11η Συνάντηση Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων να γίνει στα Τζουμέρκα, 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2008, όπως είχε ζητηθεί.

Όπως επεσήμανε η κα Καραβασίλη, στην 9η Συνάντηση Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων συμμετείχαν πολλοί από τα Τζουμέρκα για να διεκδικηθεί η 10η Συνάντηση, μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Ζάγκλης Ναπολέων (Καλαρρύτες), Παπαϊωάννου Τρύφων (Κυψέλη), Παπαβασιλείου Μαρία (Ροδαυγή), Πατέντα Γεωργία (Κορωνησία), Χασάνης Χρήστος (Συρράκο) Ντανιέλη Βασιλική (Καταράκτης), Νικολάου Χρήστος (Γέφυρα Πλάκας), Κανής Δημήτριος (Αθαμάνιο), Κασελούρης Δημήτρης (Θεοδώριανα) και Βασιλείου Κώστας (Κεντρικό).

Η συνδικαλιστική Ένωση Αγροτουρισμού Ηπείρου, προσπαθεί να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους επιχειρηματίες αγροτουρισμού να γνωρίσουν τις μονάδες αγροτουρισμού που υπάρχουν και κυρίως να γνωρισθούν μεταξύ τους, και να αποτελέσουν ένα πραγματικό ανθρώπινο δίκτυο συνεργαζομένων πολιτών. Σημειώνεται ότι ταυτόχρονα στις διάφορες περιοχές λειτουργούν τα Τοπικά Σύμφωνα Ποιότητας Τουρισμού, όπως το ΤΣΠ ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ο σκοπός των οποίων είναι η κοινή προσπάθεια προβολής μιας περιοχής ως προορισμού τουρισμού ποιότητας.

Τέλος, στα πλαίσια της 9ης Συνάντησης Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων ο κ. Νίκος Φραντζεσκάκης, πρόεδρος της ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, ανακοίνωσε την επιστημονική υποστήριξη της ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ για την προετοιμασία ενός Πανελλήνιου Εμπορικού Δικτύου Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων, από όσους επιχειρηματίες το επιθυμούν.

Η κα Καραβασίλη, πρόεδρος Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας `ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ`, τόνισε το ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων για τη διαμόρφωση ενός Πανελλήνιου Δικτύου Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων, με σκοπό την προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων των μελών του Πανελλήνιου Δικτύου, το οποίο θα μπορεί με συγκεκριμένη ποιότητα υπηρεσιών να καλύπτει τους αγροτουρίστες όλο τον χρόνο, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό (εισαγόμενος αγροτουρισμός).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024