Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΣτο επίκεντρο του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλίου οι περιβαλλοντικές πολιτικές

Στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλίου οι περιβαλλοντικές πολιτικές

Στρογγυλό Τραπέζι με θέμα «Σύγχρονες Περιβαλλοντικές Πολιτικές & Δράσεις» συνδιοργανώνουν το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 πμ. στο Τρικούπειο Πνευματικό Κέντρο, στο Μεσολόγγι, το Γραφείο του ΕυρωπαϊκούΚοινοβουλίου στην Ελλάδα […]

Στρογγυλό Τραπέζι με θέμα «Σύγχρονες Περιβαλλοντικές Πολιτικές & Δράσεις» συνδιοργανώνουν το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 πμ. στο Τρικούπειο Πνευματικό Κέντρο, στο Μεσολόγγι, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού<...>Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου (Φ.Δ./Λ.Μ).

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας των υγροτόπων και εγγράφεται στο πλαίσιο του έργου Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον (Ε.Π.ΠΕΡ.) με την επιμέλεια της εταιρίας iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Το θέμα θα εισηγηθεί Ο Διευθυντής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Γιώργος Κασιμάτης. Επίσης, την εκδήλωση θα τιμήσουν με τη παρουσία τους και θα μιλήσουν οι Ευρωβουλευτές κ.κ. Μανώλης Αγγελάκας (Ν.Δ.), Σταύρος Αρναουτάκης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.), Διαμάντω Μανωλάκου (Κ.Κ.Ε.) και Γεώργιος Γεωργίου (Λ.Α.Ο.Σ.) . Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Φ.Δ./Λ.Μ. Δρ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024