Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οικοδράσεις

Ίδρυση Κέντρου Οικοτουρισμού & Οικοτουριστικής Επιχειρηματικότητας Βόρειας Εύβοιας

Δώρα Σγάρτσου - 01 Φεβρουάριος 2008, 00:00

Υπεγράφη πρόσφατα η σύμβαση επιχορήγησης μεταξύ της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το Ε.Κ.Τ. του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας και του Περιφερειακού Δικτύου Οικοτουριστικών<...>

Πρωτοβουλιών - Οικοδράσεις. το εγκεκριμένο έργο αναφέρεται στην ίδρυση Κέντρου Οικοτουρισμού & Οικοτουριστικής Επιχειρηματικότητας Βόρειας Εύβοιας με έδρα το δήμο Ιστιαίας, συνολικού προϋπολογισμού 25.000 ευρώ. Η υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης πρόκειται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2008.

Σκοπός του σχεδίου δράσης είναι η συστηματική πληροφόρηση της τοπικής κοινωνίας για την ανάπτυξη του οικοτουρισμού και πολιτιστικού τουρισμού. Για αυτό το σκοπό χρειάζεται διάχυση στους φορείς της περιοχής (συλλόγους και εκπαιδευτικά ιδρύματα) που ενδιαφέρονται για τον συνδυασμό οικοτουρισμού και πολιτιστικού τουρισμού. Το κέντρο πληροφόρησης οικοτουρισμού, κατά το Περιφερειακό Δίκτυο Οικοτουριστικών Πρωτοβουλιών - Οικοδράσεις, είναι αναγκαίο για την οργάνωση της επικοινωνίας σε αυτό το επίπεδο και τη συμβουλευτική υποστήριξη για την ίδρυση μικρών επιχειρήσεων εναλλακτικού τουρισμού, δεδομένου ότι η περιοχή αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης για αυτούς που ενδιαφέρονται για τον εναλλακτικό και πολιτιστικό τουρισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top