Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
22 έως 24 Απριλίου 2008

Αυξημένη συμμετοχή εκθετών στην IMEX 2008

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Φεβρουάριος 2008, 00:00

Αυξημένη συμμετοχή εκθετών από όλους τους τομείς της βιομηχανίας και από όλο τον κόσμο αναμένουν οι διοργανωτές της IMEX στη φετινή έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη από 22 έως και 24 Απριλίου 2008. Σε συνδυασμό<...>

μάλιστα, με τον αυξημένο αριθμό συμμετοχών στο πρόγραμμα hosted buyers, αλλά και την αναμενόμενη μεγάλη παρουσία των κυριότερων Γερμανών “decision makers”, οι διοργανωτές της IMEX κάνουν λόγο για την μεγαλύτερη έκθεση στην ιστορία της.

Η ζήτηση μεγαλύτερου εκθεσιακού χώρου ήταν μεγάλη τόσο για νέους, όσο και για παλιούς εκθέτες, με περισσότερους από 60 να έχουν ήδη ενισχύσει την παρουσία τους στην έκθεση. Αξιοσημείωτες αυξήσεις στους χώρους των περιπτέρων παρατηρούνται από την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, όπου ξεχωρίζουν η Αυστραλία, η Ιαπωνία, το Μακάο και η Σιγκαπούρη. Από την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης, η Βουλγαρία επιστρέφει με περίπτερο μεγαλύτερο κατά 76%, ενώ αυξημένη παρουσία θα έχει η Κροατία, η Τσεχία, το Μαυροβούνιο και η Σλοβακία.

Παράλληλα, αυξημένο εκθεσιακό χώρο θα καταλαμβάνουν στη φετινή έκθεση, η Αργεντινή, η Γαλλία, η Κόστα Ρίκα, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Μάλτα, η Νορβηγία, η Νότια Αφρική, η Ισπανία και η Τυνησία. Τουριστικοί οργανισμοί, όπως ο όμιλος Hogg Robinson, ο Kuoni και η TUI έχουν ήδη αυξήσει την έκταση των περιπτέρων τους κατά 75% – 120%, ενώ η εταιρία Emirates Airlines προχώρησε σε τριπλάσια αύξηση του περιπτέρου της.

Ανάλογα μεγάλη θα είναι και η εκπροσώπηση εκθετών από τις Η.Π.Α., με τις συμμετοχές του Λας Βέγκας, του Οργανισμού Τουρισμού Τέξας και των Συνεδριακών Κέντρων Ατλάντας και Σικάγου να συμπληρώνουν τις καθιερωμένες συμμετοχές από τις Η.Π.Α. της έκθεσης IMEX, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η Νέα Ορλεάνη, η Φιλαδέλφια, το Πίτσμπουργκ, η Νέα Υόρκη και η Φλόριντα.

Αυξημένη συμμετοχή και από τον κλάδο των ξενοδοχειακών ομίλων ανέφεραν τέλος οι διοργανωτές της έκθεσης, αφού αναμένονται περισσότερες από 6 νέες συμμετοχές, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν οι όμιλοι Capella Hotels & Resorts, Preferred Hotel και Prestige Hotels, ενώ αυξημένη παρουσία θα έχουν στην IMEX 2008 συνολικά 13 ξενοδοχειακοί όμιλοι, μεταξύ των οποίων οι Dolce International, NH Hoteles and Steigenberger Hotels.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top