Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΣυνεδριακή επιτυχία της Κύπρου

Συνεδριακή επιτυχία της Κύπρου

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τον συνεδριακό τουρισμό της Κύπρου, η οποία πρόσθεσε ακόμα ένα διεθνές συνέδριο στο ενεργητικό της. Το Μεσογειακό Συνέδριο Ρευματολογίας θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό τον Οκτώβριο […]

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τον συνεδριακό τουρισμό της Κύπρο<.>υ, η οποία πρόσθεσε ακόμα ένα διεθνές συνέδριο στο ενεργητικό της<...>. Το Μεσογειακό Συνέδριο Ρευματολογίας θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό τον Οκτώβριο 2002 και σε αυτό αναμένεται να παραστούν πάνω από 300 ρευματολόγοι, νευρολόγοι, παθολόγοι από Ευρωπαϊκές και Μεσογειακές χώρες καθώς και από τις χώρες του Αραβικού κόσμου.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι τελευταίες μελέτες στο χώρο της Ρευματολογίας από 20 και πλέον κορυφαίους ερευνητές από τις ΗΠΑ, Ελλάδα, Αγγλία, Ισραήλ, Αίγυπτο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Σαουδική Αραβία και Γερμανία.

Παράλληλα με το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διεθνής φαρμακευτική έκθεση με την συμμετοχή μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών του κλάδου, με την βοήθεια των οποίων δύναται να οργανωθούν δορυφορικά συμπόσια.

Την όλη οργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία Congresswise Ltd, η οποία ειδικεύεται στην οργάνωση διεθνών συνεδριών και εκθέσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024