Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΠΟΕΤ: Να γίνει η Ελλάδα Παγκόσμιος οικοδεσπότης στον Τουρισμό το 2004

Θάνος Ξυδόπουλος - 29 Ιανουάριος 2001, 00:00

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ<.>) με επιστολή της προς τους αρμόδιους φορείς προτείνει να διεκδικήσει η Ελλάδα την<...>

αναγόρευσή της ως τιμώμενη χώρα-οικοδεσπότης του Παγκόσμιου Τουρισμού για το 2004.

Αν τελικά δεχθεί την πρόταση της χώρας μας ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού τότε σύμφωνα με την ΠΟΕΤ, θα δοθεί η ευκαιρία να ταυτιστεί η Ελλάδα μας με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Αθλητισμό και την Ειρήνη.

Η ΠΟΕΤ καλεί τους αρμόδιους υπουργούς Ανάπτυξης, Εξωτερικών και τους κυβερνητικούς φορείς ΕΟΤ και Αθήνα 2004 να υιοθετήσουν αυτή την πρόταση η οποία θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη όπως διαφημιστική εκμετάλλευση του γεγονότος καθώς και επικουρική βοήθεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Η ΠΟΕΤ σημειώνει ότι για το 2000 η τιμώμενη χώρα που έχει αναγορεύσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού είναι η Γερμανία με θέμα την τεχνολογία και το περιβάλλον και τίτλο: 'Technology And Nature: Two Challenges For Tourism At The Dawn Of The Twenty First Century'. Για το 2001 τιμώμενη χώρα έχει αναγορευθεί το Ιράν με τον τίτλο 'Tourism: A Tool For Peace And Dialoge Among Civilizations'.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top