Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΦορείς`Αμεση δράση για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών ζητά η PATA
Pacific Asia Travel Association

`Αμεση δράση για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών ζητά η PATA

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και οι αρνητικές επιπτώσεις τους στο δίκτυο μεταφορών θα είναι στο μέλλον πιο συχνές και έντονες, εάν οι Κυβερνήσεις και οι βιομηχανίες δεν λάβουν άμεσα δράση […]

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και οι αρνητικές επιπτώσεις τους στο δίκτυο μεταφορών θα είναι στο μέλλον πιο συχνές και έντονες, εάν οι Κυβερνήσεις και οι βιομηχανίες δεν λάβουν άμεσα δράση για την αντιμετώπιση<...>των κλιματικών αλλαγών, όπως προειδοποίησε χτες η Pacific Asia Travel Association (PATA).

Η PATA προέβη στην προειδοποίηση αυτή, έπειτα από τις χειρότερες καταιγίδες των τελευταίων 50 χρόνων που έπληξαν πρόσφατα πολλές περιοχές της Κίνας και ανάγκασαν δεκάδες εκατομμύρια μετανάστες να χάσουν το ταξίδι επιστροφής τους στην πατρίδα, ενόψει της εβδομάδας διακοπών για τον εορτασμό του νέου έτους, σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο.

“Η κινητοποίηση των Κινέζικων αρχών ήταν άμεση για την αποκατάσταση των ζημιών και η διαχείριση των ταξιδιωτών έγινε με ευσπλαχνία, αλλά το βάρος των ευθυνών πέφτει στους ηγέτες όλου του κόσμου, που καλούνται να διαβεβαιώσουν ότι οι κλιματικές αλλαγές αποτελούν πλέον πραγματικότητα, προχωρώντας στην λήψη πρωτοβουλιών και πρακτικών ενεργειών για την αντιμετώπιση τους” επεσήμανε ο πρόεδρος και CEO της PATA, κ. Peter de Jong.

“Οι ηγέτες των οργανισμών μπορούν και πρέπει να λάβουν αποτελεσματικά μέτρα για τη μείωση των καταστροφικών συνεπειών από τις κλιματικές αλλαγές. Εμείς στην PATA είμαστε αποφασισμένοι να δράσουμε για το σκοπό αυτό” πρόσθεσε ο κ. de Jong, αναφερόμενος στο προσεχές συνέδριο της PATA “CEO Challenge”, που θα πραγματοποιηθεί 29-30 Απριλίου στην Μπανγκόκ με θέμα “Confronting Climate Change”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024