Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
"[email protected] Berlin"

Bloggers από όλο τον κόσμο συναντιούνται στην ITB Berlin

Θοδωρής Κουμέλης - 13 Φεβρουάριος 2008, 00:00

Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της ITB Berlin και ειδικότερα της εκδήλωσης `[email protected] Berlin` bloggers από όλο τον κόσμο συναντιούνται σε διεθνή τουριστική έκθεση. Δεδομένου ότι οι bloggers παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση<...>

της κοινής γνώμης, επιβεβαιώνοντας τη χρήση πολλών blogs ως σημαντικών εργαλείων μάρκετινγκ, η ITB Berlin παρέχει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες στην έκθεση να μάθουν “από πρώτο χέρι” τα πλεονεκτήματα της αποτελεσματικής χρήσης των blogs και στην τουριστική βιομηχανία, ενισχύοντας κατ` αυτό τον τρόπο σημαντικά τις πωλήσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που έχει προγραμματισθεί για τις 5 Μαρτίου, μια διεθνής ομάδα από bloggers της τουριστικής βιομηχανίας θα παρουσιάσουν στο κοινό ιδέες, τεχνολογίες, καινοτομίες, αλλά και όλα τα τρέχοντα θέματα, που αφορούν στα blogs. Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε εργαζόμενους τουριστικών επιχειρήσεων, που χρησιμοποιούν το internet ως εργαλείο πώλησης, σε οποιονδήποτε ασχολείται με το μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών και σαφέστατα στους εργαζόμενους ταξιδιωτικών γραφείων.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση `[email protected] Berlin` είναι δωρεάν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top