Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δύο νέες διακρίσεις για το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Δώρα Σγάρτσου - 15 Φεβρουάριος 2008, 00:00

Στις δύο πιο γνωστές λίστες με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, των περιοδικών Conde Nast Traveler και Travel + Leisure, συμπεριλαμβάνεται για ακόμα μια χρονιά το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Το γνωστό περιοδικό<...>

Conde Nast Traveler (Η.Π.Α.) επέλεξε το πολυτελές και ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας σαν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως. Περισσότεροι από 28.000 συνδρομητές του Conde Nast Traveler απαντήσαν στην έρευνα «2007 Reader’s Choice Survey», επιλέγοντας έτσι τα καλύτερα ξενοδοχεία, θέρετρα και κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, τα οποία δημοσιεύθηκαν στο τεύχος Ιανουαρίου 2008 του περιοδικού Conde Nast Traveler.

Το περιοδικό Travel + Leisure επίσης συμπεριέλαβε το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην λίστα του «World’s best hotels 500», ως το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Η παγκόσμια ομάδα δημοσιογράφων και συντακτών του περιοδικού Travel + Leisure επέλεξε τα 500 πιο υψηλόβαθμα ξενοδοχεία από την έρευνα «World’s Best» και προσδιόρισε ποιές υπηρεσίες και περιποιήσεις πρέπει να απολαύσει ο πελάτης. Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που κατάφερε να συμπεριληφθεί στην διάσημη λίστα, τονίζοντας πως το GB Roof Garden είναι μία αξέχαστη εμπειρία για όποιον διαμένει στην Αθήνα.

Από τότε που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί τον πρώτο επισκέπτη το 1874, η Μεγάλη Βρεταννία υπήρξε και συνεχίζει να είναι σημείο αναφοράς για την κοινωνική, πολιτική και οικονομικής ζωή της Αθήνας, αλλά και όλης της Ελλάδας. Παρέχει την καλύτερη τοποθεσία στην Αθήνα με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλα τα διεθνή ξενοδοχεία, προσφέροντας αυθεντική πολυτέλεια και διαμονή.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ιδιοκτησία της Εταιρίας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., διοικείται από την Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με περίπου 900 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 100 χώρες και 155000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top