Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συμμετοχή και της Αθήνας στην πρωτοβουλία "Φωτίζομαι λιγότερο"

Δώρα Σγάρτσου - 15 Φεβρουάριος 2008, 00:00

Με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη, σήμερα, Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα και για δέκα λεπτά της ώρας θα σβήσουν τα φώτα στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά και στο Λυκαβηττό. Με την ενέργεια αυτή ο Δήμος Αθηναίων<...>

συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Εθνικού Ραδιοφωνικού Σταθμού της RAI, Radio 2, και της εκπομπής Caterpillar «Φωτίζομαι λιγότερο», που στόχο έχει την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας στις 15 Φεβρουαρίου, παραμονή της ενεργοποίησης του Πρωτοκόλλου του Κιότο, και την ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στην εκστρατεία που τελεί υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συμμετάσχουν και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Συμβολικά θα κλείσουν τα φώτα στο Κολοσσαίο, στη Φοντάνα Ντι Τρέβι, στο Πάνθεον, στις προσόψεις των κτιρίων της Ιταλικής Βουλής και Γερουσίας, στο Foreign Office στο Λονδίνο, στον Πύργο του Εδιμβούργου και στον Πύργο του `Αιφελ.

Την πρωτοβουλία υιοθέτησε και ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης της Αθήνας «Αθήνα 9.84», καλώντας τους πολίτες να σβήσουν τα φώτα των σπιτιών τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top