Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΕυκαιρίες τουριστικής ανάπτυξης και επενδύσεων με σεβασμό στο περιβάλλον
2ο Διεθνές Συνέδριο Tourism & Property in Greece

Ευκαιρίες τουριστικής ανάπτυξης και επενδύσεων με σεβασμό στο περιβάλλον

Το νέο περιβάλλον, που διαμορφώνεται στην Ελλάδα, για την ανάπτυξη του τουριστικού real estate και την συμβολή του στην ανανέωση του τουριστικού προϊόντος της χώρας αποτελεί το βασικό αντικείμενο συζήτησης στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Tourism & Property in Greece. Το συνέδριο με θέμα «Ευκαιρίες τουριστικής ανάπτυξης και επενδύσεων με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον»

Το νέο περιβάλλον, που διαμορφώνεται στην Ελλάδα, για την ανάπτυξη του τουριστικού real estate και την συμβολή του στην ανανέωση του τουριστικού προϊόντος της χώρας αποτελεί το βασικό αντικείμενο συζήτησης<...>στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Tourism & Property in Greece.

Το συνέδριο με θέμα «Ευκαιρίες τουριστικής ανάπτυξης και επενδύσεων με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον», οργανώνει η εταιρία Real Travel A.E. στο ξενοδοχείο Electra Palace την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου. Ομιλητές του συνεδρίου είναι κορυφαίες επιχειρηματικές προσωπικότητες από το χώρο του τουρισμού και του τουριστικού real estate, καθώς και εκπρόσωποι δημοσίων και ιδιωτικών φορέων.

Η ημερίδα περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες. Συγκεκριμένα:


  • το νέο θεσμικό πλαίσιο για τον τουρισμό και την παραθεριστική κατοικία,
  • οι νέες τάσεις στην αρχιτεκτονική των ξενοδοχείων και των τουριστικών κατοικιών σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος και
  • οι σύγχρονες τάσεις των ξενοδοχείων και οι επενδύσεις στο real estate.

Tην έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κώστας Χατζηδάκης στις 9.30 π.μ. Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος θα είναι ένας εκ των βασικών ομιλητών στη δεύτερη θεματική ενότητα της συνεδριακής εκδήλωσης. Στην πρώτη θεματική ενότητα της συνεδριακής εκδήλωσης ομιλητές θα είναι: ο Γενικός Γραμματέας Περιβάλλοντος και Χωροταξίας του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ κ. Ευάγγελος Μπαλτάς, ο καθηγητής, βουλευτής Αργολίδας και εισηγητής ΚΤΕ ΥΠΕΧΩΔΕ του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιάννης Μανιάτης, ο πρόεδρος της ΕΤΑ κ. Πέτρος Αλεβιζάτος, ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Γεράσιμος Φωκάς κ.ά.

Έλληνες καθηγητές που ασχολούνται με διεθνή projects στους τομείς της χρήσης και αξιοποίησης εναλλακτικών μορφών ενέργειας και αρχιτέκτονες των οποίων την υπογραφή φέρουν ορισμένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία και συγκροτήματα τουριστικών κατοικιών θα καταθέσουν τη γνώση και την εμπειρία τους στη δεύτερη θεματική ενότητα του «Tourism & Property in Greece».

Στην τρίτη και τελευταία θεματική ενότητα της συνεδριακής εκδήλωσης οι επικεφαλείς ισχυρών επενδυτικών Ομίλων, που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα δρώμενα και στις εξελίξεις του τουρισμού και του τουριστικού real estate όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά διεθνώς, θα υπογραμμίσουν τις τάσεις και τις εξελίξεις στον ξενοδοχειακό τομέα και θα αποκαλύψουν τις επενδύσεις στο τουριστικό real estate. Ομιλητές θα είναι: ο διευθύνων σύμβουλος της Aristo Developers κ. Ματθαίος Τρούλης, ο διευθύνων σύμβουλος της Classical Hotels κ. Γιάννης Δασκαλαντωνάκης, ο αντιπρόεδρος του ομίλου Panhol κ. Ιωάννης Παναγιωτίδης, ο εκπρόσωπος της Europlan κ. Μιχάλης Χωραφάς, o managing director της Premier Resorts κ. Russell Bragg, ο Treasurer της Helios Hotels & Resorts κ. Γεράσιμος Βασιλάτος, ο director της London Executive κ. George Verdis κ.ά.

Υπογραμμίζεται ότι η συνεδριακή εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της 2ης Έκθεσης International Tourism & Property Show 2008, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού, εγκατάσταση Ξιφασκίας (πρώην Δυτικός Αερολιμένας) από τις 22 έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2008.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024