Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗμερίδα για την κατάρτιση στη διαμόρφωση του σύγχρονου τουριστικού προϊόντος

Ημερίδα για την κατάρτιση στη διαμόρφωση του σύγχρονου τουριστικού προϊόντος

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Ηράκλειτος» και το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Η σπουδαιότητα της κατάρτισης στη διαμόρφωση του σύγχρονουτουριστικού προϊόντος: Η συμβολή του […]

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Ηράκλειτος» και το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Η σπουδαιότητα της κατάρτισης στη διαμόρφωση του σύγχρονου<...>τουριστικού προϊόντος: Η συμβολή του Προγράμματος της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας EQUAL».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008 από τις 15:00 έως και τις 18:00 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Αλληλεπιδραστικό Δίκτυο Κατάρτισης», τo οποίο εντάσσεται στην Κοινοτική Πρωτοβουλία EQUAL και υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Ηράκλειτος».

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, ωστόσο, για καλύτερο προγραμματισμό, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση Παρακολούθησης και να την στείλουν ηλεκτρονικά στη γραμματεία της ημερίδας στη διεύθυνση nenitapag@gmail.com.

Λεπτομερείς πληροφορίες παρέχονται στον ιστότοπο: www.tour.teithe.gr.

Το Πρόγραμμα της Κ.Π. EQUAL χρηματοδοτείται σε ποσοστό 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και 25% από το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Χορηγός Επικοινωνίας της ημερίδας είναι το Travel Daily News Greece & Cyprus.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα μπορείτε να δείτε δεξιά στη στήλη Συνέδρια & Ημερίδες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024