Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυνάντηση Σπηλιωτόπουλου με μέλη του Σ.Ε.Ε.Ν.
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Συνάντηση Σπηλιωτόπουλου με μέλη του Σ.Ε.Ε.Ν.

Για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν, τόσο τον κλάδο των Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, όσο και τον τομέα του τουρισμού ευρύτερα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν χτες ο Υπουργός Τουριστικής […]

Για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν, τόσο τον κλάδο των Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, όσο και τον τομέα του τουρισμού ευρύτερα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν χτες ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος<...>και τα μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (Σ.Ε.Ε.Ν.), σε συνάντηση που πραγματοποίησαν στο Υπουργείο.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν η ανάγκη εκσυγχρονισμού των υποδομών της χώρας, όπως είναι τα λιμάνια, η ανάγκη επίλυσης μιας σειράς ζητημάτων που σχετίζονται με τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής κρουαζιέρας και η σημασία δημιουργίας τουριστικής συνείδησης. Στη συνάντηση επισημάνθηκε ο στρατηγικός χαρακτήρας του θαλάσσιου τουρισμού για την Ελλάδα, που αντιπροσωπεύει κατά βάση τον ποιοτικό τουρισμό, ενώ αναγνωρίστηκε από τους εκπροσώπους του κλάδου η προσπάθειά του Υπουργείου για την αποτελεσματική προβολή της σύγχρονης εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό.

“Σε επίπεδο ευρύτερης πολιτικής στόχευσης” όπως δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Υπουργός, “τέθηκε η ανάγκη της εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού, ως βασικό συστατικό στοιχείο της αναβάθμισης της ποιότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ενώ διατυπώθηκε η αμέριστη στήριξή μας προς τον κλάδο, πάντοτε, μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024