Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΞεκινά την Παρασκευή η 1η Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού “ACTIVETRIP”
Όμιλο ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά

Ξεκινά την Παρασκευή η 1η Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού “ACTIVETRIP”

Μια εξειδικευμένη έκθεση, πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρόκειται για την «1η ACTIVETRIP», την πρώτη έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 29 Φεβρουαρίου έως και 2 Μαρτίου στην Πάτρα

Μια εξειδικευμένη έκθεση, πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρόκειται για την «1η ACTIVETRIP», την πρώτη έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί<...>από 29 Φεβρουαρίου έως και 2 Μαρτίου στην Πάτρα, την καρδιά της Δυτικής Ελλάδας.

Η Έκθεση είναι αφιερωμένη στις διακοπές με χαρακτήρα βαθύτερης εξερεύνησης των τόπων, αληθινής περιπέτειας και ουσιαστικής γνωριμίας με την ελληνική ιστορία και παράδοση… Ιστιοπλοΐα, εκδρομές με χαρακτήρα δράσης και περιπέτειας, Αγροτουρισμός, Αθλητικός Τουρισμός, Θερμαλισμός και Τουρισμός Υγείας, Θρησκευτικός τουρισμός, Συνεδριακός και Επαγγελματικός Τουρισμός, θα δώσουν το «παρών», παρουσιάζοντας τις δυνατότητες της χώρας μας σ’ αυτόν τον τομέα.

Η `ACTIVETRIP`, διοργανώνεται από τον Όμιλο ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά, σε συνέχεια της 50ετούς (από το 1957) προσφοράς του στον ελληνικό τουρισμό, αλλά και του «Τουριστικού Πανοράματος», της έκθεσης που επέβαλε τον εσωτερικό Τουρισμό – ως έννοια μετρήσιμη. Η «1Η ACTIVETRIP», θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της πρώην Χαρτοποιΐας Λαδόπουλου, όπου φιλοξενήθηκε η έκθεση DA VINCI κατά τη διάρκεια της «Πάτρας – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2006».

Ως σημείο συνάντησης επιλέχθηκε η Πάτρα, η οποία αποτελεί έναν μητροπολιτικό κέντρο με ευρύ πεδίο ανάπτυξης των νέων και ειδικών μορφών τουρισμού στον χώρο της Δυτικής Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και σημαντικό αναπτυσσόμενο προορισμό εκθεσιακής δραστηριότητας.

Στην έκθεση, συμμετέχουν ως εκθέτες σημαντικοί φορείς και επιχειρήσεις του χώρου, όπως: Δήμος Πατρέων – Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάτρας (ΔΕΠΑΠ) – Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης Αχαΐας (ΕΤΑΑ) -Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας – Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας – Αιτωλική Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ – Αναπτυξιακή Ναυπάκτου (ΑΝ.ΝΑ) – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος – Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης Π.Δ.Ε.- Νετπ Κυκλάδων – Αναπτυξιακή Εταιρία Κυκλάδων Α.Ε. – Δήμος Κυθήρων – Πέτρινο Πάρκο Ασκός – Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων – Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πρέβεζας – Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση `Αρτας – Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας – Δωδεκανησιακός Οργανισμός Τουρισμού – Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσπρωτίας – Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κεφαλονιάς και Ιθάκης – Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας – Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Φορέας Διαχείρισης Κοτυχίου Στροφυλίας – Ακτίνα Επικοινωνία Προβολή Μονοπρόσωπη ΕΠΕ – ‘The Βest City’ – Αchaia Clauss Ποιοτική Οινοποίηση Α.E. – Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών (Ι.Ο.Π.) – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας – Πυξίδα Diving Sports Club -ΑΓΡΟΡΑΜΑ – ΑΓΡΟΝΕΑ – ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ – Ένωση Ξενοδόχων Ν. Αχαΐας – Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών – Ένωση Ξενοδόχων Περιφέρειας Πατρών – Alpha Patras 744 – Ράδιο Τηλεοπτική Νταβλούρος Μονοπρόσωπη ΕΠΕ – Eco Action Hellas ΕΠΕ – Ιόνιος Ν.Ε.Π.Α – Παρθένων Α.Ε. – Βιομ. Κουνινιώτης – Art Silver Μονοπρόσωπη ΕΠΕ – «`Αρωμα Ελλάδος» – Κέντρο Κρίτονου – Π. & Μ. Μεταξάτου Α.Ε.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Πατρέων και την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης Αχαΐας, υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, καθώς και από την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).

Η Έκθεση θα λειτουργεί από τις 10.00 έως τις 20.00, ενώ κατά τη διάρκεια της θα υπάρξει πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων και happenings. Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 1 Μαρτίου 2008 στο Foyer του «Εργοστασίου Τέχνης» θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα «Δυτική Ελλάδα: Εναλλακτική Πρόταση Τουριστικής Ανάπτυξης» με συνδιοργανωτή το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και με την υποστήριξη της Αγροτουριστικής Α.Ε. και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων. Προσκεκλημένος εισηγητής είναι ο Γάλλος Ειδικός κ. κ. Louis-Noel Netter με θέμα ομιλίας «Countryside Tourism: The French Experience».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024