Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα συνεργασία της Gulf Air και της “Discover the World Marketing” για πωλήσεις στις Η.Π.Α.

Νέα συνεργασία της Gulf Air και της “Discover the World Marketing” για πωλήσεις στις Η.Π.Α.

Την `Discover the World Marketing` επέλεξε, από την αρχή του νέου έτους, για πωλήσεις και προώθηση των υπηρεσιών της στην αγορά των Η.Π.Α. ο εθνικός αερομεταφορέαςτου Μπαχρέιν, Gulf Air. “Οι […]

Την `Discover the World Marketing` επέλεξε, από την αρχή του νέου έτους, για πωλήσεις και προώθηση των υπηρεσιών της στην αγορά των Η.Π.Α. ο εθνικός αερομεταφορέας<...>του Μπαχρέιν, Gulf Air.

“Οι Η.Π.Α. αποτελούν μια σημαντική αγορά για εμάς, προκειμένου να ενισχύσουμε την παρουσία μας, και για αυτό το λόγο χρειαζόμασταν μια εταιρία με αποδεδειγμένη εμπειρία στο αντικείμενο αυτό” δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής για τις Offline αγορές της Gulf Air, κ. Ahmed Ali Hajee. “Η Discover συνεχίζει να εμπλουτίζει τις συνεργασίες μας, λόγω των αποτελεσματικών μεθόδων που χρησιμοποιεί στην πώληση των υπηρεσιών μας, ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα του `brand` μας από τα μέσα του 2006. Για αυτό το λόγο άλλωστε αποτέλεσε την λογικότερη επιλογή για την αντιπροσώπευση μας στην Βόρεια Αμερική”.

“Η Discover” επεσήμανε από την πλευρά του ο CEO της `Discover the World Marketing`, κ. Jenny Adams, “γνωρίζει καλά την Gulf Air, αφού ήδη αντιπροσωπεύει την εταιρία στην Αυστρία, τον Καναδά, τη Δανία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, την Νορβηγία, τη Ρωσία και την Σουηδία. Έχουμε ήδη καταρτίσει το τμήμα μάρκετινγκ, το οποίο θα διαχειρίζεται τις καθημερινές δραστηριότητες της Gulf Air και θα κρατά ενήμερη την αμερικάνικη ταξιδιωτική κοινότητα για τον αερομεταφορέα του Μπαχρέιν. Η Gulf Air συνδυάζει άψογα την παραδοσιακή αραβική φιλοξενία με καινοτόμες υπηρεσίες, όπως την υπηρεσία νταντάδων εν πτήσει. Αντιπροσωπείες πωλήσεων έχουμε στο Χιούστον, στη Νέα Υόρκη και το Λος `Αντζελες, ενώ στα γραφεία του Scottsdale βρίσκονται τα ανώτατα στελέχη του μάρκετινγκ”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024