Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα συνεργασία της Gulf Air και της "Discover the World Marketing" για πωλήσεις στις Η.Π.Α.

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Φεβρουάριος 2008, 00:00

Την `Discover the World Marketing` επέλεξε, από την αρχή του νέου έτους, για πωλήσεις και προώθηση των υπηρεσιών της στην αγορά των Η.Π.Α. ο εθνικός αερομεταφορέας<...>

του Μπαχρέιν, Gulf Air.

“Οι Η.Π.Α. αποτελούν μια σημαντική αγορά για εμάς, προκειμένου να ενισχύσουμε την παρουσία μας, και για αυτό το λόγο χρειαζόμασταν μια εταιρία με αποδεδειγμένη εμπειρία στο αντικείμενο αυτό” δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής για τις Offline αγορές της Gulf Air, κ. Ahmed Ali Hajee. “Η Discover συνεχίζει να εμπλουτίζει τις συνεργασίες μας, λόγω των αποτελεσματικών μεθόδων που χρησιμοποιεί στην πώληση των υπηρεσιών μας, ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα του `brand` μας από τα μέσα του 2006. Για αυτό το λόγο άλλωστε αποτέλεσε την λογικότερη επιλογή για την αντιπροσώπευση μας στην Βόρεια Αμερική”.

“Η Discover” επεσήμανε από την πλευρά του ο CEO της `Discover the World Marketing`, κ. Jenny Adams, “γνωρίζει καλά την Gulf Air, αφού ήδη αντιπροσωπεύει την εταιρία στην Αυστρία, τον Καναδά, τη Δανία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, την Νορβηγία, τη Ρωσία και την Σουηδία. Έχουμε ήδη καταρτίσει το τμήμα μάρκετινγκ, το οποίο θα διαχειρίζεται τις καθημερινές δραστηριότητες της Gulf Air και θα κρατά ενήμερη την αμερικάνικη ταξιδιωτική κοινότητα για τον αερομεταφορέα του Μπαχρέιν. Η Gulf Air συνδυάζει άψογα την παραδοσιακή αραβική φιλοξενία με καινοτόμες υπηρεσίες, όπως την υπηρεσία νταντάδων εν πτήσει. Αντιπροσωπείες πωλήσεων έχουμε στο Χιούστον, στη Νέα Υόρκη και το Λος `Αντζελες, ενώ στα γραφεία του Scottsdale βρίσκονται τα ανώτατα στελέχη του μάρκετινγκ”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top