Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΑκόμη μία διάκριση για την εταιρία Vista Events

Ακόμη μία διάκριση για την εταιρία Vista Events

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ελληνική εταιρία Vista Events είναι η μεγάλη νικήτρια στα διεθνή βραβεία που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό `Meetings and Incentive Travel`, κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείοτου […]

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ελληνική εταιρία Vista Events είναι η μεγάλη νικήτρια στα διεθνή βραβεία που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό `Meetings and Incentive Travel`, κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο<...>του “καλύτερου πρακτορείου συνεδριακού τουρισμού” (Best Destination Management Company) στα διεθνή βραβεία στο χώρο του συνεδριακού τουρισμού και τουρισμού κινήτρων.

Η λαμπρή τελετή της βράβευσης έγινε στις 11 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο, παρουσία της Πριγκήπισσας `Αννα της Αγγλίας και πλήθος άλλων προσωπικοτήτων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ελληνική εταιρία, που ειδικεύεται στο συνεδριακό τουρισμό ψηφίζεται απο την ελίτ της παγκόσμιας βιομηχανίας τουρισμού για αυτήν την ύψιστη διάκριση.

Σχετικά με την επιτυχία αυτή ο Γενικός Διευθυντής της Vista Events, κ. Πάνος Φραγκάκης δήλωσε: “Είναι εξαιρετική τιμή για την εταιρία μας η διάκριση αυτή και δικαιώνει τις διαρκείς προσπάθειες και τον επαγγελματισμό της ομάδας μας. Είμαι πολυ περήφανος επίσης που επ ευκαιρίας της διάκρισής μας αυτής, προβλήθηκε και πάλι η Ελλάδα σαν συνεδριακός προορισμός”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024