Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ακόμη μία διάκριση για την εταιρία Vista Events

Δώρα Σγάρτσου - 29 Φεβρουάριος 2008, 00:00

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ελληνική εταιρία Vista Events είναι η μεγάλη νικήτρια στα διεθνή βραβεία που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό `Meetings and Incentive Travel`, κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο<...>

του “καλύτερου πρακτορείου συνεδριακού τουρισμού” (Best Destination Management Company) στα διεθνή βραβεία στο χώρο του συνεδριακού τουρισμού και τουρισμού κινήτρων.

Η λαμπρή τελετή της βράβευσης έγινε στις 11 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο, παρουσία της Πριγκήπισσας `Αννα της Αγγλίας και πλήθος άλλων προσωπικοτήτων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ελληνική εταιρία, που ειδικεύεται στο συνεδριακό τουρισμό ψηφίζεται απο την ελίτ της παγκόσμιας βιομηχανίας τουρισμού για αυτήν την ύψιστη διάκριση.

Σχετικά με την επιτυχία αυτή ο Γενικός Διευθυντής της Vista Events, κ. Πάνος Φραγκάκης δήλωσε: “Είναι εξαιρετική τιμή για την εταιρία μας η διάκριση αυτή και δικαιώνει τις διαρκείς προσπάθειες και τον επαγγελματισμό της ομάδας μας. Είμαι πολυ περήφανος επίσης που επ ευκαιρίας της διάκρισής μας αυτής, προβλήθηκε και πάλι η Ελλάδα σαν συνεδριακός προορισμός”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top