Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε μεγάλη επιτυχία το 30ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Σεμινάριο Διεύθυνσης του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων

Με μεγάλη επιτυχία το 30ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Σεμινάριο Διεύθυνσης του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ

Ακόμη ένα επιτυχημένο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Σεμινάριο Διεύθυνσης πραγματοποίησε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ). Οι εργασίες του 30ου Σεμιναρίου, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Hilton Park της Λευκωσίας, ολοκληρώθηκανμε μεγάλη επιτυχία […]

Ακόμη ένα επιτυχημένο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Σεμινάριο Διεύθυνσης πραγματοποίησε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ). Οι εργασίες του 30ου Σεμιναρίου, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Hilton Park της Λευκωσίας, ολοκληρώθηκαν<...>με μεγάλη επιτυχία χτες, Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008.

Τους επίσημους προσκεκλημένους και συνέδρους καλωσόρισε με εισαγωγική ομιλία του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χ. Λοϊζίδης, και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οίκου PricewaterhouseCoopers, κ. Ντ. Παπαδόπουλο, και εκ μέρους του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, από τον Αντιπρόεδρο του ΚΟΤ, κ. Α. Παναγίδη.

Την τελετή έναρξης των εργασιών του Σεμιναρίου τίμησαν επίσης με την παρουσία τους αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι, τόσο από την Κυβέρνηση, τη Βουλή και Ημικρατικούς Οργανισμούς, όσο και από φορείς οργανωμένων συνόλων του ιδιωτικού τομέα.

Το γενικό θέμα του Σεμιναρίου ήταν: “Η δυναμική των αερογραμμών χαμηλού κόστους και του διαδικτυακού τουρισμού στην αντιμετώπιση των κύριων προκλήσεων του τουρισμού στην Ευρωζώνη” και υποδιαιρείτο στις ακόλουθες επτά παρουσιάσεις:


  1. Η τουριστική βιομηχανία – Οι προκλήσεις με την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωζώνη.

  2. Ο αντίκτυπος της Ryanair στην ανάπτυξη του τουριστικού προορισμού – επιτυχή παραδείγματα – σχεδιασμοί για την Κύπρο.

  3. Οι προσφερόμενες προοπτικές από την EXPEDIA™ για την ανάπτυξη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

  4. Διαδικτυακή πύλη Bookcyprus.com – Μια νέα γενιά ειδικών.

  5. Η πρόταση της Debliteck για αύξηση των ξενοδοχειακών κρατήσεων.

  6. Πως μπορεί να μειωθεί σημαντικά το κόστος συντήρησης ξενοδοχειακών μονάδων αυξάνοντας την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών τους.

  7. Διαδικτυακός τουρισμός – Το Σχέδιο Δράσης του ΚΟΤ.


Την παρουσίαση των θεμάτων ανέλαβαν ο κ. B. Berger, Director of New Route Development της RYANAIR, ο κ. D.J. Lofeudo, Regional Manager EMAF Eastern Med and Africa της EXPEDIA™, η κα Φ. Κατσούρη, Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, ο κ. Αγγ. Λοϊζου, Μέλος Δ.Σ. – Επικεφαλής Υπηρεσιών Τουριστικών Επιχειρήσεων του Οίκου PricewaterhouseCoopers, ο κ. Σ. Στεφάνου, Διευθύνων Σύμβουλος του Aelos Travel, ο κ. Κ. Κυπρής, Διευθύνων Σύμβουλος της DEBLITECK LTD και ο κ. Α. Χατζηϊωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της VIRTUAL IT LTD.

Στις εργασίες του Σεμιναρίου συμμετείχαν πάνω από 180 ιδιοκτήτες, γενικοί διευθυντές και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων, εκπρόσωποι του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και άλλων επαγγελματικών φορέων από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Μέσα στα πλαίσια του Σεμιναρίου διοργανώθηκε επίσης με μεγάλη επιτυχία από το Σύνδεσμο, σε διπλανή αίθουσα, για 16η συνεχή χρονιά, η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών για Ξενοδοχεία, με τη συμμετοχή εκλεκτών εκθετών σε 63 εκθεσιακούς χώρους, τα εγκαίνια δε της Εκθεσης τέλεσε ο Πρόεδρος του ΚΟΤ, κ. Π. Εγγλέζος. Μέσα στα πλαίσια του Σεμιναρίου και της Εκθεσης, ο Σύνδεσμος έχει εκδόσει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024