Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνέδριο Τουρισμού Υγείας στην Τουρκία

Δώρα Σγάρτσου - 03 March 2008, 00:00

Στην Αττάλεια της Τουρκίας θα πραγματοποιηθεί από 14 έως και 17 Μαρτίου 2008 το Πρώτο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας. Το 4ημερο πρόγραμμα του Συνεδρίου καλύπτει αρκετά πρακτικά θέματα, που αφορούν<...>

στον τομέα, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Από την Ελλάδα, προσκεκλημένος και φιλοξενούμενος ομιλητής θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης της healthCare cybernetics, ο οποίος έιναι και μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Συνεδρίου.

Διοργανωτής του Συνεδρίου είναι ο Σύλλογος για την Βελτίωση του Τουρισμού Υγείας (της Τουρκίας) - Association of Improving Health Tourism.

Τα τελευταία χρόνια, τα ινστιτούτα υγείας και τα `spa resorts` στην Τουρκία έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά και έχουν αυξηθεί αριθμητικά, πληρώντας όλα τα διεθνή κριτήρια λειτουργίας. Ωστόσο, λίγα βήματα έχουν γίνει για τη διαφήμιση και προώθηση τους στο εξωτερικό. Στόχος του Συνεδρίου είναι λοιπόν να συγκεντρωθούν όλοι οι ειδικοί του χώρου και μέσα από τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων να χαραχτούν στρατηγικές δράσης, αναλύοντας τόσο την παρούσα κατάσταση, όσο και το μέλλον του τουρισμού υγείας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top