Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιαγωνισμός της Ε.Ξ.Χ. στη Βελγική αγορά για την ανάδειξη του καλύτερου τουριστικού πράκτορα

Διαγωνισμός της Ε.Ξ.Χ. στη Βελγική αγορά για την ανάδειξη του καλύτερου τουριστικού πράκτορα

Έναν πρωτότυπο διαδικτυακό διαγωνισμό στη βελγική αγορά, με τίτλο Best Travel Agent 2008, διοργανώνει η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής (Ε.Ξ.Χ.) σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. Βελγίου – Λουξεμβούργου και το βελγικό […]

Έναν πρωτότυπο διαδικτυακό διαγωνισμό στη βελγική αγορά, με τίτλο Best Travel Agent 2008, διοργανώνει η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής (Ε.Ξ.Χ.) σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. Βελγίου – Λουξεμβούργου και το βελγικό κλαδικό<...> περιοδικό Travel 2.

Ο διαγωνισμός, διάρκειας δύο (2) μηνών (Φεβρουάριος – Μάρτιος 2008), απευθύνεται σε Βέλγους και Φλαμανδούς τουριστικούς πράκτορες οι οποίοι, έχοντας ενημερωθεί για τη Χαλκιδική, καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα που θα τους τεθούν από μέλη ειδικής επιτροπής, προκειμένου να αναδειχθούν οι εννέα καλύτερα ενημερωμένοι! Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο αξίας 2.500 €, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ θα κερδίσουν ως έπαθλα διακοπές στη Χαλκιδική.

Ο διαγωνισμός έτυχε θερμής υποδοχής και αυτό αποδεικνύεται από την εντυπωσιακή συμμετοχή τετρακοσίων πενήντα (450) και πλέον Βέλγων και Φλαμανδών τουριστικών πρακτόρων.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η επέκταση της Χαλκιδικής στη μεγάλη και πολύ σημαντική αυτή παραδοσιακή και ώριμη τουριστική αγορά, με προσδοκόμενο αποτέλεσμα την αύξηση της τουριστικής ζήτησης.

Η εκδήλωση απονομής των επάθλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου 2008, στις 8 το βράδι, στην αίθουσα Helios του Oceania Club, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024