Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διαγωνισμός της Ε.Ξ.Χ. στη Βελγική αγορά για την ανάδειξη του καλύτερου τουριστικού πράκτορα

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Μάρτιος 2008, 00:00

Έναν πρωτότυπο διαδικτυακό διαγωνισμό στη βελγική αγορά, με τίτλο Best Travel Agent 2008, διοργανώνει η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής (Ε.Ξ.Χ.) σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. Βελγίου - Λουξεμβούργου και το βελγικό κλαδικό<...>

περιοδικό Travel 2.

Ο διαγωνισμός, διάρκειας δύο (2) μηνών (Φεβρουάριος – Μάρτιος 2008), απευθύνεται σε Βέλγους και Φλαμανδούς τουριστικούς πράκτορες οι οποίοι, έχοντας ενημερωθεί για τη Χαλκιδική, καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα που θα τους τεθούν από μέλη ειδικής επιτροπής, προκειμένου να αναδειχθούν οι εννέα καλύτερα ενημερωμένοι! Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο αξίας 2.500 €, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ θα κερδίσουν ως έπαθλα διακοπές στη Χαλκιδική.

Ο διαγωνισμός έτυχε θερμής υποδοχής και αυτό αποδεικνύεται από την εντυπωσιακή συμμετοχή τετρακοσίων πενήντα (450) και πλέον Βέλγων και Φλαμανδών τουριστικών πρακτόρων.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η επέκταση της Χαλκιδικής στη μεγάλη και πολύ σημαντική αυτή παραδοσιακή και ώριμη τουριστική αγορά, με προσδοκόμενο αποτέλεσμα την αύξηση της τουριστικής ζήτησης.

Η εκδήλωση απονομής των επάθλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου 2008, στις 8 το βράδι, στην αίθουσα Helios του Oceania Club, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top