Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνεργασία ROC και Airtours

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Φεβρουάριος 2001, 00:00

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η Royal Olympic Cruises (ROC<.>) θα πάρει με leasing το κρουαζιερόπλοιο<...>

‘Seawing’ από την Airtours Plc.

Σύμφωνα με την συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών, η Airtours θα παραδώσει το κρουαζιερόπλοιο στην Royal Olympic Cruises για τέσσερα χρόνια, ενώ παράλληλα θα το παίρνει πίσω από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβριο δηλαδή για 240 μέρες το χρόνο για πέντε χρόνια. Στο τέλος του τέταρτου χρόνου η Royal Olympic Cruises θα έχει το δικαίωμα να αγοράσει το ‘Seawing’ αντί ελαχίστου αντιτίμου. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό το πλοίο θα παραμείνει υπό την Sun Cruise.

Το ‘Seawing’ είναι το μικρότερο κρουαζιερόπλοιο της Airtours, χωρητικότητας 784 επιβατών. Η διευθύντρια marketing των εξειδικευμένων προϊόντων της Airtours κ. Vicky Wilby ανακοίνωσε ότι ‘το τι θα κάνουν με το καράβι την διάρκεια του χειμώνα εξαρτάται από αυτούς’, και πρόσθεσε ότι ‘η απόφαση της διακοπής της χρήσης του Seawing κατά τη διάρκεια του χειμώνα από την Airtours προκύπτει μάλλον από τον ανταγωνισμό στον Καναδά και όχι από την απόδοση της Airtours στην Αγγλική αγορά’.

Ο κ. Σταθόπουλος γενικός διευθυντής της Royal Olympic Cruises ανακοίνωσε ότι ‘η απόκτηση του ‘Seawing’ ήταν για την Royal Olympic Cruises μια καταπληκτική συμφωνία, η οποία δεν θα ενδυναμώσει μόνο την καλή σχέση που έχει η εταιρία μας αλλά και η κύρια μέτοχος μας εταιρία Louis Lines Ltd με την Airrtours, αλλά θα αποφέρει επικερδής καταστάσεις και για τα δύο μέρη της συμφωνίας. Το πλοίο έχει παρόμοιο μέγεθος με αυτό του ‘Τρίτων’, γεγονός που θα βοηθήσει πολύ στην εύκολη ενσωμάτωση του στην λειτουργική δομή της εταιρίας μας.’

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Royal Olympic Cruises, υπάρχει αμοιβαία συμφωνία με την Airtours να ακυρωθεί η παραχώρηση του κρουαζιεροπλοίου ‘Apollon’ στην Airtours, η οποία θα έπρεπε να διαρκέσει άλλα δύο χρόνια για να συμπληρωθούν τα πέντε χρόνια που προέβλεπε η αρχική συμφωνία παραχώρησης. Η Royal Olympic Cruises στοχεύει να χρησιμοποιήσει το ‘Apollon’ στην Μεσόγειο το ερχόμενο καλοκαίρι.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top