Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Βράβειο στην Germanwings για την `Καλύτερη καμπάνια μέσω e-mail`

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Μάρτιος 2008, 00:00

H αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, Germanwings, βραβεύτηκε στην κατηγορία «Καλύτερης καμπάνιας μέσω e-mail» για την καμπάνια της «Επανάσταση του Οκτώβρη» σε μια τελετή που διοργανώθηκε πρόσφατα στο Μαϊάμι. Η καμπάνια αυτή<...>

δημιουργήθηκε από τη διαφημιστική εταιρία rabbit eMarketing στην Φρανκφούρτη, η οποία συγκαταλέγεται στις καλύτερες της Ευρώπης σε θέματα E-mail Marketing.

Τον περασμένο Οκτώβρη, στα πλαίσια ενός πρωτοποριακού on-line διαγωνισμού που διήρκεσε 14 ημέρες, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας της Germanwings είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν «ομάδες ανταρτών» στα πλαίσια του προγράμματος «Επανάσταση του Οκτώβρη». Μέσω e-mail, o ιδρυτής της κάθε ομάδας είχε την ευκαιρία να καλέσει φίλους και γνωστούς στην ομάδα του. Στο τέλος, η ομάδα με το μεγαλύτερο αριθμό μελών κέρδιζε. Όπως δήλωσε ο κ. Gregor Schluter, Senior vice President Marketing & Sales της Germanwings, «Είμαστε πολύ περήφανοι για το βραβείο αυτό. Η βράβευση αυτή επιβραβεύει τις πρωτοποριακές μας ιδέες και μας δίνει ώθηση να προχωρήσουμε κι άλλο σε αυτήν την δημιουργική κατεύθυνση».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top