Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour Operators`Aριστες οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων από το Συνέδριο του Virtuoso

`Aριστες οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων από το Συνέδριο του Virtuoso

Ο παγκοσμίου φήμης ταξιδιωτικός οργανισμός Virtuoso, που συγκεντρώνει την elite της τουριστικής βιομηχανίας, διεξήγαγε με τεράστια επιτυχία το ετήσιο συνέδριό του στην Αθήνα από 28η Φεβρουαρίου έως 3η Μαρτίου 2008. […]

Ο παγκοσμίου φήμης ταξιδιωτικός οργανισμός Virtuoso, που συγκεντρώνει την elite της τουριστικής βιομηχανίας, διεξήγαγε με τεράστια επιτυχία το ετήσιο συνέδριό του στην Αθήνα από 28η Φεβρουαρίου έως 3η Μαρτίου 2008. Το ξενοδοχείο<...>Grande Bretagne, μέλος των διεθνών ξενοδοχείων οργανισμών «Luxury Collection» και «Starwood», σε απόλυτη συνεργασία με τον ελληνικό ταξιδιωτικό οργανισμό «Greece A La Carte» (όντας μέλος του Virtuoso), διεκπεραίωσαν από κοινού με απόλυτη επιτυχία το συνέδριο, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το συνέδριο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Grande Bretagne όπου διέμειναν οι σύνεδροι του Virtuoso. Η εταιρία Greece A La Carte, ανέλαβε όλες τις υπηρεσίες σχετικά με την μεταφορά των πελατών, καθώς και τη διοργάνωση ιδιαίτερων εκδηλώσεων, όπως επίσκεψη και ξενάγηση στο Νέο Μουσείο Ακροπόλεως υπό την παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού κ. Λιάπη, για την οποία μερίμνησε το ξενοδοχείο Grande Bretagne, καθώς και επίσκεψη στο νησί της Ύδρας. Ειδικά στην Ύδρα, η συνδρομή των τοπικών αρχών και ιδιαιτέρως του Δημάρχου, εξέπληξε ευχάριστα τους συμμετέχοντες καθώς οργανώθηκε μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν παράγοντες και κάτοικοι του νησιού, δείχνοντας με μοναδικό τρόπο τις ομορφιές και την τουριστική υποδομή των Ελληνικών νησιών.

Η σπουδαιότητα του συνεδρίου αυτού θεωρείται μείζονος σημασίας για την ελληνική τουριστική βιομηχανία, καθώς οι εν λόγω πράκτορες εκπροσωπούν υψηλού επιπέδου πελατολόγιο, προβάλλοντας έτσι την χώρα μας σε μια προσοδοφόρο αγορά μεγάλων απαιτήσεων. Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι ο οργανισμός Virtuoso είναι τόσο αποκλειστικός ώστε για να γίνει κάποιος μέλος απαιτείται ειδική προσωπική πρόσκληση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024