Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
American Society of Travel Agents

ASTA: Κρουαζιέρες επιλέγουν για διακοπές οικογένειες με εφήβους

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Μάρτιος 2008, 00:00

Κρουαζιέρες επιλέγουν για διακοπές οι περισσότερες οικογένειες με εφήβους όλων των ηλικιών, καθώς έχουν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί με δραστηριότητες, που διασκεδάζουν όλα τα μέλη της, όπως προέκυξε από έρευνα<...>

της American Society of Travel Agents - ASTA. Δημοφιλέστεροι προορισμοί για οικογενειακές διακοπές αναδεικνύονται η Disney World, η Χαβάη και το Κανκούν.

Είναι σημαντικό να σχεδιάζεις διακοπές, ώστε όλη η οικογένεια να μπορεί να περάσει όμορφα σχολίασε η πρόεδρος και CEO της ASTA, κα Cheryl Hudak, προσθέτοντας πως “η τελευταία έρευνα μας κατέδειξε πως είτε πρόκειται για κρουαζιέρες την άνοιξη, είτε το καλοκαίρι, σημαντικότερος παράγοντας επιλογής τους είναι όλα τα μέλη της οικογένειας να έχουν κάτι να κάνουν”.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, κρουαζιέρες στη Καραϊβική, στην Ευρώπη, αλλά και σε διάφορους προορισμούς αποτέλεσαν κορυφαία επιλογή για το 19,9 των συμμετεχόντων. Όπως εξηγούν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, οι κρουαζιέρες προσφέρουν τόσες επιλογές δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες, που επιτρέπουν στους εφήβους να αποκτήσουν κάποια ελευθερία σε ελεγχόμενο όμως πάντα περιβάλλον. Ως παράγοντες που επιλέγουν για διακοπές κρουαζιέρες, οι συμμετέχοντες στην έρευνα σημείωσαν την ποικιλία γευμάτων, τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες εν πλω, αλλά και τις οικονομικές τιμές.

Προορισμοί με θερμό κλίμα και παραλίες είναι ιδιαίτερα αγαπητοί για κρουαζιέρες οικογενειών, γεγονός άλλωστε που εξηγεί την εμφάνιση του Ορλάντο, της Χαβάης και της Καραϊβικής στη λίστα με τις δημοφιλέστερες επιλογές, αφού επιτρέπουν στους εφήβους να απολαύσουν δραστηριότητες και εκτός πλοίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top