Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕ.Π.Τ.Α.Ο.Α.: Οι αρμόδιοι να εργαστούν με στόχο την ανάπτυξη της Ο.Α.
Ένωση Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων Ο.Α.

Ε.Π.Τ.Α.Ο.Α.: Οι αρμόδιοι να εργαστούν με στόχο την ανάπτυξη της Ο.Α.

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να διοικήσουν χρηστά τη δημόσια περιουσία προς όφελος του πολίτη και να εργαστούν με στόχο την ανάπτυξη της Ο.Α. κάλεσε τους αρμόδιους η Ένωση Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων της Ολυμπιακής Αεροπορίας (Ε.Π.Τ.Α.Ο.Α.), δηλώνοντας πως η ίδια θα διαφυλάξει με όλα τα μέσα που διαθέτει…

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να διοικήσουν χρηστά τη δημόσια περιουσία προς όφελος του πολίτη και να εργαστούν με στόχο την ανάπτυξη της Ο.Α. κάλεσε τους αρμόδιους η Ένωση Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων της Ολυμπιακής Αεροπορίας<...>(Ε.Π.Τ.Α.Ο.Α.), δηλώνοντας πως η ίδια θα διαφυλάξει με όλα τα μέσα που διαθέτει τόσο τη δημόσια περιουσία, όσο και την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού προς τον εθνικό αερομεταφορέα.

Όπως επεσήμανε μάλιστα η Ε.Π.Τ.Α.Ο.Α. “βρισκόμαστε στην έναρξη του θερινού προγράμματος και ακόμη δεν έχουν ενοικιασθεί τα απαραίτητα αεροσκάφη και καθυστερούν οι προσλήψεις του αναγκαίου προσωπικού για την ομαλή εξυπηρέτηση του προγράμματος πτήσεων”. “Η κατάσταση προειδοποίησε θα επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου με συνέπεια την απώλεια σημαντικών εσόδων, την ταλαιπωρία των επιβατών, την δυσφήμιση της Ο.Α στην κοινωνία, την εκχώρηση και μάλιστα, άνευ όρων, μεριδίου αγοράς σε ολιγοπωλιακές και μονοπωλιακές επιδιώξεις”.

Οι εργαζόμενοι δεν πραγματοποίησαν ούτε μία ώρα στάση εργασίας, προκειμένου να στηρίξουν την εταιρία. Αντίθετα, παρακολουθούν με αγανάκτηση την, σκόπιμη, αποδιοργάνωσή της, προκειμένου να δυσφημιστεί και να συρρικνωθεί. Η απόφαση της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 1089/2.7.2007) εδώ και μήνες για την πρόσληψη, έστω, 105 Τεχνικών (που και αυτοί δεν επαρκούν), δεν έχει υλοποιηθεί, με αποτέλεσμα η Τεχνική Βάση να απορρίπτει προσφορές εργασίας από ξένες αεροπορικές εταιρίες αξίας πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024