Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν ΥΠΤΑΝ και Ε! Entertainment

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Μάρτιος 2008, 00:00

Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, προσδοκώντας να προσελκύσει τη δημιουργική τάξη, υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με το Διεθνές Δίκτυο Ε! Entertainment, το μοναδικό δίκτυο που εξυπηρετεί σε 24ωρη βάση τον κόσμο της ψυχαγωγίας...

Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, προσδοκώντας να προσελκύσει τη δημιουργική τάξη, υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με το Διεθνές Δίκτυο Ε! Entertainment, το μοναδικό δίκτυο που εξυπηρετεί<...>

σε 24ωρη βάση τον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Η συμφωνία προβλέπει την προβολή της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Ελλάδας για ένα χρόνο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, τόσο τηλεοπτικά όσο και στο internet, αλλά και την παρουσία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού σε “red carpet”, υψηλού επιπέδου γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων τελετών βραβεύσεων και φεστιβάλ ταινιών, όπως αυτά των Καννών και της Ρώμης. Επιπλέον, ο ΕΟΤ θα είναι ο κύριος χορηγός των νέων ιστοσελίδων του Ε! Entertainment για τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία.

«Ταυτιζόμενη με τη λάμψη του Χόλυγουντ και το κόκκινο χαλί, η Ελλάδα μέσω του ΕΟΤ επιχειρεί να προσελκύσει το τζετ σετ όλης της Ευρώπης», δήλωσε ο κ. Brad Wald, Διευθύνων Σύμβουλος της ιδιοκτήτριας εταιρίας του Ε! Entertainment, Comcast International Media Group. «Όλοι στο Ε!, ως «ιδιοκτήτες» του κόκκινου χαλιού, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που θα βοηθήσουμε τον ΕΟΤ να αγκαλιάσει αυτό το δύσκολο κοινό και να ενισχύσει τον τουρισμό για έναν τόσο γοητευτικό προορισμό διακοπών, όπως είναι η Ελλάδα».

«Η Ελλάδα θέτει υψηλούς στόχους ώστε να γίνει μια συναρπαστική πρόταση για τους συλλέκτες εμπειριών της δημιουργικής τάξης» δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Αθανάσιος Οικονόμου. «Τα άτομα που ανήκουν στη δημιουργική τάξη βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση εμπειριών σε βάθος, σχεδόν υπερβατικών. Αναμένουμε ότι μέσω αυτής της συνεργασίας, θα εμπεδωθεί στην συνείδηση του κοινό του E! η εικόνα της Ελλάδας ως ένας προορισμός με απαράμιλλες εναλλαγές και ανεξερεύνητες αντιθέσεις. Ως ένας ανεξάντλητος τόπος αληθινών εμπειριών».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top