Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαTimeless Spa στο ξενοδοχείο της Emirates στο Ντουμπάι

Timeless Spa στο ξενοδοχείο της Emirates στο Ντουμπάι

Το δικό του `Timeless Spa` υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες το ξενοδοχείο `The Harbour Hotel & Residence` των Emirates Hotels & Resorts. Το Timeless Spa στο ξενοδοχείο Harbour, με το γυμναστήριό […]

Το δικό του `Timeless Spa` υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες το ξενοδοχείο `The Harbour Hotel & Residence` των Emirates Hotels & Resorts. Το Timeless Spa στο ξενοδοχείο Harbour, με το γυμναστήριό του, τη πισίνα και τον περιβάλλοντα<...>χώρο, διαστάσεων 1.500 τ.μ. αποτελούν πρόσθετη πολυτέλεια στον χώρο των spas στο Ντουμπάι. Αντανακλώντας τις έννοιες του Timeless Spa, οι οποίες αρχικά δημιουργήθηκαν στο Al Maha Desert Resort & SPA, η `πόλη του spa` σχεδιάστηκε σε χαλαρωτικές, γήινες αποχρώσεις, ενώ η διασφάλιση του προσωπικού χώρου των πελατών καθόρισε τον σχεδιασμό των εγκαταστάσεων.

Διαθέτοντας έξι δωμάτια θεραπείας, τέσσερα για τις κυρίες και δύο για τους κυρίους, το spa εξειδικεύεται τόσο στις υπηρεσίες μασάζ χαλάρωσης και αναζωογόνησης, όσο και στις θεραπείες ομορφιάς και υγείας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε περισσότερες από 30 ειδικές προσφορές περιποιήσεων προσώπου και σώματος.

Οι επισκέπτες μαζί με τους θεραπευτές θα καθορίσουν τις επιλεγμένες θεραπείες, συνδυασμένες με μία από τις διαθέσιμες σειρές προϊόντων. Η σειρά Timeless, αποτέλεσμα της μοναδικής συνεργασίας και έρευνας των Emirates Hotels & Resorts και της Babor AG στη Γερμανία, είναι ένα κράμα τονωτικών παραδοσιακών συστατικών, που συναντώνται στην περιοχή του Περσικού Κόλπου. Ευρέως γνωστά για τις ιατρικές, θεραπευτικές και ισορροπημένες διαιτητικές αξίες τους, τα εκχυλίσματα συνδυάζονται με τις ηρεμιστικές ιδιότητες του λιβάνου, για να δημιουργήσουν μία μοναδική, αποτελεσματική και ξεχωριστή σειρά. Η σειρά Sodashi, αντιπροσωπεύει μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες στα προϊόντα των spas και της ομορφιάς. Παράγεται στην Αυστραλία και αδιαμφισβήτητα αποτελεί την πιο αγνή σειρά προϊόντων. Η επιτυχία του βασίζεται στα αρίστης ποιότητας φυτικά εκχυλίσματα και συστατικά, τα οποία είναι 100% φυσικά και απαλλαγμένα από συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.

Τα προγράμματα περιποίησης και τα προϊόντα του Timeless Spa είναι η απάντηση στις αρνητικές επιδράσεις που επιφέρουν ο σύγχρονος γρήγορος τρόπος ζωής, το ταξίδι, οι έντονες κλιματολογικές συνθήκες και η διατροφή. Τα προγράμματα περιποίησης, όπως η ανάρρωση από το Jet Lag, η περιποίηση της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο, οι περιποιήσεις προσώπου Eye-lifting Gel, καθώς και τα φημισμένα Σουηδικό μασάζ και χαλαρωτικό μασάζ με καυτές πέτρες, παίρνουν νέα διάσταση.

Οι πολυάριθμες θεραπείες που προσφέρονται στο Timeless Spa του ξενοδοχείου `The Harbour` βασίζονται στις πλούσιες σε μεταλλικά στοιχεία ιαματικές ιδιότητες της θάλασσας, χρησιμοποιώντας προϊόντα απολέπισης και μασάζ από όστρακα, για τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Οι επισκέπτες πρέπει οπωσδήποτε να αφεθούν στις θαλλασοθεραπείες, στις περιποιήσεις προσώπου με θαλάσσια ορυκτά, στη θεραπεία αποτοξίνωσης σώματος με θαλάσσια άλατα και στη θεραπεία χαλάρωσης με άλατα.

Κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, οι φιλοξενούμενοι στο Timeless Spa, θα απολαύσουν την υπηρεσία περιποίησης μασάζ ποδιών, αν επιλέξουν την περιποίηση προσώπου High Skin Refiner, στην οποία χρησιμοποιούνται τα προϊόντα Barbor, ειδικά σχεδιασμένα για ώριμες, ξηρές και άτονες επιδερμίδες. Εναλλακτικά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ένα ενυδατικό scrub ποδιών με θαλάσσια άλατα, μαζί με οποιαδήποτε υπηρεσία μασάζ διάρκειας 90 λεπτών.

Στα πλαίσια των ειδικών προσφορών του Απριλίου, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αφεθούν σε ένα θεσπέσιο μασάζ σώματος της επιλογής τους, διάρκειας 90 λεπτών και παράλληλα να απολαύσουν μία δωρεάν περιποίηση καθαρισμού πόρων, η οποία συμβάλλει στην απολέπιση των νεκρών κυττάρων, επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη του προσώπου.

Οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις χαλάρωσης του spa, όπως η σάουνα για τις γυναίκες και τους άνδρες, τα δωμάτια ατμού, τα jacuzzi, και η εξωτερική πισίνα προσθέτουν στη διαλογική εμπειρία. Το lounge χαλάρωσης μετά τις περιποιήσεις και τα δωμάτια για την συμβουλευτική διαδικασία πριν την επιλογή της εκάστοτε θεραπείας, ολοκληρώνουν την επαγγελματική και διακριτική ατμόσφαιρα.
Το Timeless Spa είναι ανοικτό για τους εξωτερικούς επισκέπτες και τους φιλοξενουμένους του ξενοδοχείου από τις 9 π.μ έως τις 9 μ.μ.

Το Harbour Hotel & Residence, ένα πολυτελές ξενοδοχείο 95 ορόφων, βρίσκεται στην είσοδο της μαρίνας του Ντουμπάι και άνοιξε επίσημα τις πύλες του τον Νοέμβριο του 2007. Ανήκει στην Emirates Hotels & Resorts, τη βασική Διεύθυνση Φιλοξενίας της Emirates Airline, η οποία επίσης διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο βραβευμένων πολυτελών θέρετρων, spa και πλήρως εξοπλισμένων διαμερισμάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024