Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας

Τουριστικοί πράκτορες από τη Μάλτα στη Δράμα

Δώρα Σγάρτσου - 26 Μάρτιος 2008, 00:00

Τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι, καθώς και ένα τηλεοπτικό συνεργείο από τη Μάλτα, επισκέφτηκαν το Σάββατο και την Κυριακή 22 και 23 Μαρτίου 2008 τη Δράμα. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί συνέχεια της συμμετοχής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας στην ειδική κλαδική έκθεση τουρισμού...

Τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι, καθώς και ένα τηλεοπτικό συνεργείο από τη Μάλτα, επισκέφτηκαν το Σάββατο και την Κυριακή 22 και 23 Μαρτίου 2008 τη Δράμα. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί συνέχεια της συμμετοχής<...>

της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας στην ειδική κλαδική έκθεση τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στη Μάλτα, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε συμφωνηθεί να επισκεφθούν τουριστικοί πράκτορες την περιοχή, ώστε να έχουν και οι ίδιοι άποψη των τουριστικών δυνατοτήτων για την ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασίας.

Η αποστολή έφτασε στη Δράμα το Σάββατο το μεσημέρι και αμέσως επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, όπου και ξεναγήθηκε. Στη συνέχεια, και αφού τακτοποιήθηκε στο ξενοδοχείο, γνώρισε από κοντά την πόλη της Δράμας και ξεναγήθηκε στον υδροβιότοπο της Αγίας Βαρβάρας, ενώ το βράδυ παρετέθη δείπνο προς τιμήν των φιλοξενουμένων, κατά τη διάρκεια του οποίου τοπικά χορευτικά συγκροτήματα χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Την επομένη το πρωί η αποστολή ξεναγήθηκε στο Υ/Η Φράγμα Θησαυρού, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Παρανεστίου, καθώς και σε γνωστό οινοποιείο τής περιοχής. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στις Πηγές Κεφαλαρίου. Όλοι οι επισκέπτες έμειναν κατενθουσιασμένοι από τις ομορφιές του Νομού Δράμας, την τοπική κουζίνα και τα υπέροχα κρασιά, τα οποία δοκίμασαν και αγόρασαν, αλλά το κυριότερο από τη φιλοξενία που τους προσεφέρθη.

Το τηλεοπτικό συνεργείο, το οποίο συμμετείχε στην αποστολή, έκανε λήψεις από το Νομό Δράμας, οι οποίες θα προβληθούν από την κρατική τηλεόραση της Μάλτας, καθώς και θα αξιοποιηθούν από ένα σήριαλ της κρατικής τηλεόρασης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top