Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτικά ΤαξίδιαΤουριστικοί πράκτορες από τη Μάλτα στη Δράμα
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας

Τουριστικοί πράκτορες από τη Μάλτα στη Δράμα

Τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι, καθώς και ένα τηλεοπτικό συνεργείο από τη Μάλτα, επισκέφτηκαν το Σάββατο και την Κυριακή 22 και 23 Μαρτίου 2008 τη Δράμα. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί συνέχεια της συμμετοχής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας στην ειδική κλαδική έκθεση τουρισμού…

Τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι, καθώς και ένα τηλεοπτικό συνεργείο από τη Μάλτα, επισκέφτηκαν το Σάββατο και την Κυριακή 22 και 23 Μαρτίου 2008 τη Δράμα. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί συνέχεια της συμμετοχής<...>της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας στην ειδική κλαδική έκθεση τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στη Μάλτα, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε συμφωνηθεί να επισκεφθούν τουριστικοί πράκτορες την περιοχή, ώστε να έχουν και οι ίδιοι άποψη των τουριστικών δυνατοτήτων για την ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασίας.

Η αποστολή έφτασε στη Δράμα το Σάββατο το μεσημέρι και αμέσως επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, όπου και ξεναγήθηκε. Στη συνέχεια, και αφού τακτοποιήθηκε στο ξενοδοχείο, γνώρισε από κοντά την πόλη της Δράμας και ξεναγήθηκε στον υδροβιότοπο της Αγίας Βαρβάρας, ενώ το βράδυ παρετέθη δείπνο προς τιμήν των φιλοξενουμένων, κατά τη διάρκεια του οποίου τοπικά χορευτικά συγκροτήματα χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Την επομένη το πρωί η αποστολή ξεναγήθηκε στο Υ/Η Φράγμα Θησαυρού, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Παρανεστίου, καθώς και σε γνωστό οινοποιείο τής περιοχής. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στις Πηγές Κεφαλαρίου. Όλοι οι επισκέπτες έμειναν κατενθουσιασμένοι από τις ομορφιές του Νομού Δράμας, την τοπική κουζίνα και τα υπέροχα κρασιά, τα οποία δοκίμασαν και αγόρασαν, αλλά το κυριότερο από τη φιλοξενία που τους προσεφέρθη.

Το τηλεοπτικό συνεργείο, το οποίο συμμετείχε στην αποστολή, έκανε λήψεις από το Νομό Δράμας, οι οποίες θα προβληθούν από την κρατική τηλεόραση της Μάλτας, καθώς και θα αξιοποιηθούν από ένα σήριαλ της κρατικής τηλεόρασης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024