Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα συνεργασία της Starwood με την ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

Νέα συνεργασία της Starwood με την ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

Μακροπρόθεσμη συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία ανάπτυξης πολυτελών παραθεριστικών προορισμών στη Μεσόγειο ΤΕΜΕΣ Α.Ε. υπέγραψε η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. για τη λειτουργία δύο νέων πολυτελών resort hotelsστην […]

Μακροπρόθεσμη συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία ανάπτυξης πολυτελών παραθεριστικών προορισμών στη Μεσόγειο ΤΕΜΕΣ Α.Ε. υπέγραψε η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. για τη λειτουργία δύο νέων πολυτελών resort hotels<...>στην Μεσσηνία. Πρόκειται για το Romanos Navarino Dunes Resort, The Luxury Collection και το Westin Navarino Dunes Resort που βρίσκονται εντός του Navarino Dunes, το οποίο αποτελεί τη πρώτη φάση ανάπτυξη της Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Η Costa Navarino είναι ένας νέος πολυτελής προορισμός στην Μεσόγειο. `Αθικτη από τον μαζικό τουρισμό, η περιοχή χαρακτηρίζεται από τον αυθεντικό τρόπο ζωής των κατοίκων, τις πλούσιες παραδόσεις και μία ιστορία 4.500 χρόνων, στοιχεία που συνυπάρχουν αρμονικά με το μαγευτικό φυσικό μεσογειακό τοπίο της περιοχής. Είναι μια καταπράσινη περιοχή με λόφους και βουνά, που πλαισιώνεται από προστατευμένους κολπίσκους, μαγευτικές παραλίες, και κοιλάδες με ελαιόδεντρα και αμπελώνες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εμπιστοσύνη που δείχνει στη Starwood και στο Luxury Collection η εταιρία ΤΕΜΕΣ Α.Ε.», δήλωσε σχετικά ο κ. Roeland Vos, Πρόεδρος της Starwood Hotels & Resorts στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή. Και πρόσθεσε: «Είμαστε απόλυτα δεσμευμένοι στο να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες μας και συγχρόνως να επεκτείνουμε το εξαιρετικό brand “Luxury Collection”. Το Romanos Navarino Dunes Resort της Luxury Collection θα προσφέρει αξέχαστες διαμονές με έναν ιδιαίτερο και εμπνευσμένο χαρακτήρα, ενώ το Westin Navarino Dunes Resort θα φροντίσει τους πελάτες του, ανυψώνοντας τις αισθήσεις τους με μια απόλυτα ενστικτώδη και προσωπική αίσθηση της φιλοξενίας».

Ο κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ A.E., από την πλευρά του σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Starwood στη Costa Navarino. Πιστεύουμε ότι μία διεθνούς κύρους εταιρία, όπως η Starwood, είναι ένας ανεκτίμητος συνεργάτης στις κοινές προσπάθειές μας για καθιέρωση της Costa Navarino ως ένα νέο πολυτελή προορισμό στη Μεσόγειο. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε συναρπαστικές εμπειρίες στους φιλοξενούμενούς μας, σε ένα μέρος εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, μεγάλης ιστορίας και πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης».

Το Navarino Dunes αναπτύσσεται σε μία περιοχή έκτασης 1.300 στρεμμάτων με παραθαλάσσια πρόσοψη ενός χιλιομέτρου ειδυλλιακής αμμώδους παραλίας στο Ιόνιο Πέλαγος. Τα δύο resort hotels στο Navarino Dunes (Romanos Navarino Dunes Resort, The Luxury Collection και Westin Navarino Dunes Resort), που θα είναι διαμορφωμένα σε συγκροτήματα με βίλες, βρίσκονται κοντά στις γραφικές πόλεις της Πύλου, Χώρας και Γαργαλιάνων, περίπου μισή ώρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας και με οδική πρόσβαση από την Αθήνα.

Το Romanos Navarino Dunes Resort, The Luxury Collection, θα περιλαμβάνει 321 πολυτελή δωμάτια και σουίτες με 142 ιδιωτικές πισίνες, καθώς και πολλές κοινόχρηστες πισίνες. Οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν μεγάλη ποικιλία γεύσεων, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά εστιατόρια και μπαρ. Προτάσεις γεύσεων από όλο τον κόσμο και την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, βασισμένες σε τοπικά βιολογικά προϊόντα, θα χαρίσουν νέες μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας.

Το Westin Navarino Dunes Resort θα διαθέτει 445 deluxe δωμάτια και σουίτες με 123 ιδιωτικές πισίνες, καθώς και πολλές κοινόχρηστες πισίνες. Τα τέσσερα ξεχωριστά εστιατόρια, καθώς επίσης και τα pool, lounge και chill-out μπαρ, καθένα με διαφορετική θέα στο μαγευτικό τοπίο, θα προσφέρουν μία δελεαστική ποικιλία διεθνών και τοπικών γεύσεων.

Οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν το Spa και το Κέντρο Θαλασσοθεραπείας, 3.300 τ.μ., που θα προσφέρουν μια πλήρη σειρά ειδικών περιποιήσεων, βασισμένων στην ασιατική και αρχαία ελληνική φιλοσοφία, με μοναδικά φυσικά προϊόντα και στοιχεία της περιοχής. Αθλητικές εγκαταστάσεις και εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες συμπληρώνουν τις επιλογές του επισκέπτη. Παράλληλα, παιδιά όλων των ηλικιών θα μπορούν να απασχολούνται δημιουργικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας, μοναδικές στη Μεσόγειο.

Επιπλέον, περιλαμβάνεται ένα συνεδριακό κέντρο υψηλών προδιαγραφών, χωρητικότητας μέχρι και 2.000 συνέδρων, ενώ στη κεντρική πλατεία θα υπάρχει ανοικτό θέατρο, εμπορικό κέντρο, καθώς επίσης και επώνυμα εστιατόρια και μπαρ.

Η αρχιτεκτονική των ξενοδοχείων είναι εμπνευσμένη από τη τοπική παράδοση στην κατασκευή των κτιρίων. Οι επενδυμένες με γηγενή πέτρα χαμηλού ύψους βίλες και τα τοπικά στοιχεία θα δημιουργήσουν ένα παραδοσιακό μοτίβο σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το Navarino Dunes θα έχει το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα, σχεδιασμένο από τον κορυφαίο παίκτη γκολφ Bernhard Langer σε συνεργασία με την European Golf Design. Το γήπεδο που βρίσκεται σε ένα ποικιλόμορφο τοπίο με θέα τη θάλασσα και παρακείμενο ποτάμι, υπόσχεται να είναι μια πρόκληση για τους παίκτες γκολφ όλων των επιπέδων. Σημειώνεται ότι ήδη βρίσκεται υπό κατασκευή και ένα δεύτερο γήπεδο γκολφ 18 οπών στο γειτονικό Navarino Bay, σχεδιασμένο από τον παγκοσμίου φήμης Robert Trent Jones II. Και τα δύο γήπεδα γκολφ θα τα διαχειρίζεται η Troon Golf, η κορυφαία εταιρία διαχείρισης πολυτελών γηπέδων γκολφ στο κόσμο. Σε ένα μεταγενέστερο στάδιο ανάπτυξης, αναμένεται να ακολουθήσουν επιπρόσθετα γήπεδα γκολφ στην περιοχή που, σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες, θα καθιερώσουν τη Costa Navarino ως έναν διεθνώς αναγνωρισμένο προορισμό γκολφ καθ` όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024