Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕνοικιαζόμεναΝέα εταιρία παροχής υπηρεσιών ενοικίασης παραθεριστικών κατοικιών
Hellenic Hotels & Villas

Νέα εταιρία παροχής υπηρεσιών ενοικίασης παραθεριστικών κατοικιών

Η νεοσύστατη εταιρία Hellenic Hotels & Villas, θυγατρική εταιρία της Hellenic Homes, ασχολείται με την παροχή καθετοποιημένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών που αφορούν στην ενοικίαση παραθεριστικών κατοικιών στην Κρήτη, σεμεμονωμένους πελάτες […]

Η νεοσύστατη εταιρία Hellenic Hotels & Villas, θυγατρική εταιρία της Hellenic Homes, ασχολείται με την παροχή καθετοποιημένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών που αφορούν στην ενοικίαση παραθεριστικών κατοικιών στην Κρήτη, σε<...>μεμονωμένους πελάτες και τουριστικά γραφεία-οργανισμούς.

Το μοντέλο ανάπτυξης και παροχής υπηρεσιών που ακολουθεί η Hellenic Hotels & Villas είναι εξίσου δυναμικό με εκείνο της Hellenic Homes. Η εξειδίκευση, ο μεγάλος αριθμός ακινήτων σε διάφορες περιοχές, το ευρύ φάσμα τιμών, η ασφάλεια, οι παράπλευρες παροχές (ενοικιάσεις οχημάτων, μετακινήσεις, εκδρομές, καθαριότητα, συντήρηση κλπ) και τα αυστηρά κριτήρια λειτουργίας που έχουν τεθεί από τον όμιλο, εγγυώνται με επίγνωση και σεβασμό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προς όφελος πελατών και συνεργατών.

Η συνεχής αυξητική τάση των επισκεπτών να απαγκιστρωθούν από το κλασικό ξενοδοχειακό μοντέλο και η ραγδαία αύξηση της χρήσης του διαδικτύου, δημιουργούν, κατά την εταιρία, την ανάγκη τουρισμού παραθεριστικής κατοικίας (βίλες), έναν τομέα στον οποίο η Hellenic Hotels & Villas προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλού επιπέδου.

Σημειώνεται ότι η Hellenic Hotels & Villas θα συμμετέχει στην έκθεση `Τουριστικό Πανόραμα`, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens (17-20 Απριλίου 2008), παρουσιάζοντας αφενός στους επισκέπτες ολοκληρωμένες προτάσεις για διακοπές στην Κρήτη και προσφέροντας αφετέτου σε ενδιαφερόμενα τουριστικά γραφεία τη δυνατότητα συνεργασιών με συνέπεια και προοπτική.

Η μητρική εταιρία Hellenic Homes αποτελεί μία από τις κορυφαίες real estate εταιρίες της Ελλάδας και κατασκευάζει ξεχωριστές κατοικίες σε μοναδικές τοποθεσίες με πανοραμική θέα, που χαρακτηρίζονται από την προσεγμένη αρχιτεκτονική και το σεβασμό προς το περιβάλλον.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024