Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕρώτηση Κεγκέρογλου για την ασφαλή διεξαγωγή των σχολικών εκδρομών
Βουλευτής Ηρακλείου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ερώτηση Κεγκέρογλου για την ασφαλή διεξαγωγή των σχολικών εκδρομών

Το θέμα της λήψης μέτρων για την ασφαλή διεξαγωγή των σχολικών εκδρομών έθεσε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με ερώτηση που κατέθεσε […]

Το θέμα της λήψης μέτρων για την ασφαλή διεξαγωγή των σχολικών εκδρομών έθεσε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς<...>Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, Μεταφορών & Επικοινωνιών και Εσωτερικών.

Όπως μάλιστα επεσήμανε: “Βρισκόμαστε στην περίοδο της προετοιμασίας των ετήσιων σχολικών και εκπαιδευτικών εκδρομών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η κινητοποίηση και εγρήγορση των οργάνων της Πολιτείας πρέπει να είναι συνεχής, προκειμένου να υπάρξει η ασφάλεια των μαθητών και των συνοδών καθηγητών και να ελαχιστοποιηθούν όλες οι πιθανότητες ατυχημάτων. Όπως τονίζουν οι ειδικοί, πρέπει να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που θα εξασφαλίσουν τη μετακίνηση των μαθητών με απόλυτη ασφάλεια”.

Επειδή τα προηγούμενα χρόνια, γίναμε μάρτυρες πολλών ατυχημάτων και δυστυχώς μεγάλων δυστυχημάτων και επειδή η Πολιτεία οφείλει να λαμβάνει προληπτικά μέτρα, ο κ. Κεγκέρογλου ζήτησε να πληροφορηθεί από τους αρμόδιους Υπουργούς “αν η Κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ποια, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι σχολικές και εκπαιδευτικές εκδρομές με απόλυτη ασφάλεια”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024