Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόγραμμα Θεραπευτικού Τουρισμού από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 31 March 2008, 00:00

Το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, προκειμένου να καταρτίσει το Πρόγραμμα Θεραπευτικού Τουρισμού που αφορά στη χρονική περίοδο Μαΐου - Οκτωβρίου 2008, για πραγματοποίηση λουτροθεραπείας 15 ημερών, συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και άλλων ασφαλιστικών ταμείων<...>

(των οποίων οι συνταξιούχοι τυγχάνουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), καλεί ξενοδοχειακές επιχειρήσεις (2, 3 και 4 αστέρων) και επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων-διαμερισμάτων (3 και 4 κλειδιών) να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 4 Απριλίου 2008.

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει:

 1. Να βρίσκονται εντός των λουτροπόλεων της χώρας μας, με ιαματικές πηγές τουριστικής ή τοπικής σημασίας, στις οποίες λειτουργούν υδροθεραπευτήρια του ΕΟΤ ή Ιδιωτικά ή Δημοτικά ή Κοινοτικά ανεξάρτητα αν λειτουργούν σαν Δημοτικές ή Κοινοτικές Επιχειρήσεις ή είναι μισθωμένα.
 2. Να είναι εφοδιασμένες με το ειδικό σήμα λειτουργίας του ΕΟΤ.
 3. Να διαθέτουν άδεια λειτουργίας κυλικείου από την αρμόδια Δημοτική ή Κοινοτική Αρχή, εκτός από τις επιχειρήσεις επιπλωμένων διαμερισμάτων, που δεν υποχρεούνται να παρέχουν πρωινό εφόσον διαθέτουν οργανωμένη κουζίνα εντός των διαμερισμάτων.
 4. Κατ’ εξαίρεση θα γίνουν δεκτές αιτήσεις επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων 2 κλειδιών παραμεθορίων περιοχών.

Η ημερήσια επιδότηση κατ’ άτομο για παροχή διανυκτέρευσης και πρωινού, καθώς και η τιμή του γεύματος που θα καταβάλει ο δικαιούχος για τις παραπάνω αναφερόμενες κατηγορίες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων θα καθορισθεί με απόφαση του Δ.Σ. του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Η παροχή γεύματος ή δείπνου δεν είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που λειτουργεί εστιατόριο εντός του καταλύματος μετά από επιθυμία του δικαιούχου θα προσφέρεται γεύμα ή δείπνο, το οποίο θα επιβαρύνει εξ` ολοκλήρου τον δικαιούχο. Υποχρεωτικά θα παρέχεται έκπτωση 20% επί των τιμών του τιμοκαταλόγου για τις λοιπές καταναλώσεις του δικαιούχου εντός του εστιατορίου.

Στην αίτηση που θα υποβληθεί στη Διοίκηση ΙΚΑ-ΕΤΑΜ - Διεύθυνση Αναπηρίας & Κ.Ε. πρέπει να αναγράφεται:

 • ο τίτλος της επιχείρησης
 • η κατηγορία που έχει καταταγεί
 • ο χρόνος λειτουργίας (έναρξη - λήξη μέσα στο έτος)
 • η εγκεκριμένη δυναμικότητα αναλυτικά (δωμάτια απλά / δωμάτια με λουτρό)
 • η λειτουργία κυλικείου ή εστιατορίου εντός της επιχείρησης.

Τέλος,

οι ενδιαφερόμενοι που θα υποβάλουν για πρώτη φορά αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα του Θ.Τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, καθώς και αυτοί που έχουν εφοδιαστεί με νέο σήμα λειτουργίας, θα πρέπει απαραιτήτως να επισυνάψουν:

 • Το ειδικό σήμα λειτουργίας (φωτοαντίγραφο επικυρωμένο).
 • `Αδεια λειτουργίας κυλικείου ή εστιατορίου (φωτοαντίγραφο επικυρωμένο).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top