Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔημοφιλέστεροι προορισμοί σχολικών εκδρομών τα Χανιά και η Ρόδος

Δημοφιλέστεροι προορισμοί σχολικών εκδρομών τα Χανιά και η Ρόδος

Κλασσικοί προορισμοί εσωτερικού για πενθήμερες σχολικές εκδρομές παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων των μαθητών για ακόμη μια χρονιά, ενώ αρκετά σχολεία επιλέγουν και εκδρομές σε κοντινές πόλεις του εξωτερικού, σύμφωναμε […]

Κλασσικοί προορισμοί εσωτερικού για πενθήμερες σχολικές εκδρομές παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων των μαθητών για ακόμη μια χρονιά, ενώ αρκετά σχολεία επιλέγουν και εκδρομές σε κοντινές πόλεις του εξωτερικού, σύμφωνα<...>με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Συγκεκριμένα, στους προορισμούς εσωτερικού δημοφιλέστεροι αναδεικνύονται τα Χανιά, η Ρόδος, η Θεσσαλονίκη, η Κέρκυρα και το Ηράκλειο, ενώ στους προορισμούς εξωτερικού οι μαθητές ψηφίζουν Ιταλία, Τσεχία, Γερμανία και Ισπανία.

Οι περισσότερες εκδρομές πραγματοποιούνται με λεωφορείο, ενώ ακολουθούν ως δημοφιλέστερες επιλογές το πλοίο, το αεροπλάνο και ο σιδηρόδρομος.

Τέλος, όσον αφορά στις διήμερες και τριήμερες εκδρομές, που πραγματοποιούνται από τους μαθητές Β` και Γ` τάξης Λυκείου, δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα, τα Χανιά, η Ρόδος και το Ναύπλιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024