Τελευταία νέα

Χορηγός της έκθεσης reDESIGN desire η BEG

Η BEG, το νέο Brand της Carteco, στηρίζει και χορηγεί την έκθεση reDESIGN desire, που γίνεται στον εκθεσιακό χώρο SOHO στο Μιλάνο. Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί ένα από τα παράλληλα […]

Η BEG, το νέο Brand της Carteco, στηρίζει και χορηγεί την έκθεση reDESIGN desire, που γίνεται στον εκθεσιακό χώρο SOHO στο Μιλάνο. Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί ένα από τα παράλληλα events τα οποία θα γίνονται κατά τη διάρκεια<...>της έκθεσης Salone del Mobile.

Η θεματολογία του reDESIGN desire II, θα καλύπτει χώρους του Design με την αισθητική πέντε νέων δημιουργών σε τομείς όπως ρούχα, χαλιά, έπιπλα, video δημιουργίες & ταπετσαρίες.

Ονόματα όπως Σωτήρης Παπαδόπουλος, Mario Dice, Tommaso Neri, Silvio Merlini, Studio Nicolussi Anzolon, Materialab team & Beg Design της Carteco, θα παραθέτουν τη δική τους εικαστική άποψη με καινοτομία και αστείρευτα εμπνευσμένη δημιουργία, συνδυάζοντας τις αντιφάσεις.

Η σελήνη τοποθετημένη σ’ ένα έπιπλο, το Kashmir σε αρμονία πλέξης με το pvc, τα χρώματα του δρόμου σε χειροποίητη ταπετσαρία πλαισιωμένα σ’ ένα βιβλίο και η εικόνα να ακολουθεί τη μουσική. Ένα μοναδικό event με γνώμονα τη δημιουργική αίσθηση του ξεχωριστού.

Το project το επιμελείται ο Σωτήρης Παπαδόπουλος, ενώ η Beg, πού αποτελεί το πρώτο Ελληνικό Design lab το οποίο υλοποιεί και προωθεί τις δουλειές νέων σχεδιαστών παρουσιάζει σε πρώτη παγκόσμια προβολή, την συλλογή ταπετσαριών street colors, που είναι εμπνευσμένη από διάσημους έλληνες street artists, υπό την επιμέλεια του b.

Η σειρά Street colors θα διατίθεται σε παγκόσμια διανομή από την Ιταλική εταιρία Wall & Deco.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024