Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΛειτουργία ξενοδοχείου Crowne Plaza στο Βελιγράδι από το 2010

Λειτουργία ξενοδοχείου Crowne Plaza στο Βελιγράδι από το 2010

Συμφωνία με την Σερβική εταιρία `Delta Real Estate` για τη λειτουργία του πρώτου ξενοδοχείου Crowne Plaza στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, ανακοίνωσε ο όμιλος ξενοδοχειακών επιχειρήσεωνInterContinental Hotels. Το ξενοδοχείο, […]

Συμφωνία με την Σερβική εταιρία `Delta Real Estate` για τη λειτουργία του πρώτου ξενοδοχείου Crowne Plaza στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, ανακοίνωσε ο όμιλος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων<...>InterContinental Hotels.

Το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 415 δωματίων, που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο του Νέου Βελιγραδίου, θα υποστεί ριζική ανακαίνιση, η οποία θα κοστίσει 30 εκατ. ευρώ, πριν ανοίξει τις πύλες του υπό το brand `Crowne Plaza` to 2010.

Ο όμιλος InterContinental Hotels (IHG), σύμφωνα με όσα προβλέπει η συμφωνία, αναλαμβάνει τη διαχείριση του ξενοδοχείου για 25 χρόνια. Σημειώνεται ότι πέρσι οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν συμφωνία για τη δημιουργία και διαχείριση ενός νεόκτιστου, 325 δωματίων, ξενοδοχείο InterContinental στο Βελιγράδι, το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στο πρώτο εξάμηνο του 2011. Η ανακοίνωση έγινε λίγο μετά την ανάδειξη της Delta Real Estate ως νικήτριας στο διαγωνισμό για την αγορά του ακινήτου, που νωρίτερα ανήκε στην κρατική αλυσίδα ξενοδοχείων Continental.

Το Crowne Plaza του Βελιγραδίου θα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από το InterContinental της πόλης.

“Το Βελιγράδι παρουσιάζει ταχεία ανάπτυξη και μεγάλη εμπορική δραστηριότητα, γεγονός που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στις ξενοδοχειακές αλυσίδες υψηλής ποιότητας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με την εταιρία `Delta Real Estate”, αφού αποδεικνύεται καλός γνώστης τόσο της περιοχής, όσο και της αγοράς” δήλωσε σχετικά ο Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Ευρώπης του IHG, κ. Peter Vermeer.

“Ο όμιλος IHG περιλαμβάνει στο δίκτυο του μερικά από τα πιο δυνατά ξενοδοχειακά brands στην αγορά. Παράλληλα, διαθέτει τις ικανότητες, αλλά και τα απαιτούμενα κεφάλαια, ώστε να ανακαλύπτει τις φανταστικές επιχειρηματικές ευκαιρίες, που προσφέρει η Σερβία” σχολίασε από την πλευρά του ο CEO της `Delta Real Estate`, κ. Dejan Raci.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024