Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΔιακρίσεις και νέα προϊόντα από την Trekking Hellas

Διακρίσεις και νέα προϊόντα από την Trekking Hellas

Μεγάλες επιτυχίες σημείωσε η Trekking Hellas στον τομέα του εισερχόμενου τουρισμού. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα “Sea Kayak in the Ionian Sea” συμπεριελήφθη στο περιοδικό National Geographic Adventure στους 20 καλύτερους προορισμούς […]

Μεγάλες επιτυχίες σημείωσε η Trekking Hellas<.> στον τομέα του εισερχόμενου τουρισμού<...>. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα "Sea Kayak in the Ionian Sea" συμπεριελήφθη στο περιοδικό National Geographic Adventure στους 20 καλύτερους προορισμούς αποδράσεων για το έτος 2001.

Επίσης το περιοδικό Outside Magazine, το πιο δημοφιλές ίσως περιοδικό τουρισμού – περιπέτειας στις ΗΠΑ, κατέταξε το πρόγραμμα "Scuba Diving in the Cyclades" στα 6 καλύτερα προγράμματα στον κόσμο για την φετινή χρονιά.

Τέλος, η Trekking Hellas σε συνεργασία με την εταιρία Budget ξεκίνησε μία νέα σειρά εκδρομών με μοτοσικλέτες. Οι κρατήσεις για τη φετινή σαιζόν έχουν ξεπεράσει ήδη κατά πολύ τα περσινά νούμερα, με αποτέλεσμα κάποιες ημερομηνίες προγραμματισμένων εκδρομών να έχουν ήδη κλείσει, ήδη από τον Φεβρουάριο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024