Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες`Αμεση επίλυση προβλημάτων στην Ο.Α. ενόψει Πάσχα ζητάει ο Κεγκέρογλου
Βουλευτής Ηρακλείου ΠA.ΣΟ.Κ.

`Αμεση επίλυση προβλημάτων στην Ο.Α. ενόψει Πάσχα ζητάει ο Κεγκέρογλου

Την άμεση επίλυση των προβλημάτων στην Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες Α.Ε. ενόψει των εορτών του Πάσχα και της έναρξης της θερινής περιόδου, αλλά και την άμεση πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού […]

Την άμεση επίλυση των προβλημάτων στην Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες Α.Ε. ενόψει των εορτών του Πάσχα και της έναρξης της θερινής περιόδου, αλλά και την άμεση πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού<...>στο αεροδρόμιο Ηρακλείου έφερε στη Βουλή με δυο ερωτήσεις, που κατέθεσε προς τον Υπουργό Μεταφορών & Επικοινωνιών ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Το Σωματείο Συμβασιούχων Χειριστών Ανυψωτικών Μηχανημάτων Ολυμπιακής Αεροπορίας με επιστολή -καταγγελία προς τον Υπουργό Μεταφορών και τη Διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών διατυπώνει τη δυσαρέσκεια του για την αδιαφορία στα προβλήματα της εταιρίας, που συνηθίζεται να βγαίνουν στην επιφάνεια σε περιόδους που η επιβατική κίνηση είναι αυξημένη.

“Η έλλειψη σε ανθρώπινο δυναμικό και σε αεροσκάφη υποστήριξε ο κ. Κεγκέρογλου “είναι μερικά από τα προβλήματα για τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμιά προσπάθεια για τη λύση τους. Ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες της ταλαιπωρίας των επιβατών, αφού η σοβαρή έλλειψη σε ιπτάμενο προσωπικό είχε ως αποτέλεσμα μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις, αλλά επιπλέον συμπτύξεις και ακυρώσεις δρομολογίων. Η κατάσταση αυτή προκαλεί την έντονη αγανάκτηση του επιβατικού κοινού που τελικά για να εξυπηρετηθεί καταφεύγει σε άλλες εταιρίες”.

“Επειδή βρισκόμαστε ενόψει των εορτών του Πάσχα αλλά και της έναρξης της θερινής περιόδου και τα προβλήματα της εταιρίας συνεχίζουν να υφίστανται και επειδή η συνέχιση αυτής της κατάστασης και των προβλημάτων της εταιρίας απαξιώνει την εταιρία και μειώνει την ανταγωνιστικότητα και την αξιοπιστίας της” ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ζήτησε να ενημερωθεί από τον κ. Υπουργό τι προτίθεται να κάνει προκειμένου να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα της εταιρίας, που εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή της μεταφοράς του επιβατικού κοινού ιδιαίτερα ενόψει των εορτών του Πάσχα και της έναρξης της θερινής περιόδου.

Αναφερόμενος στην κατάσταση του αεροδρομίου Ηρακλείου, ο κ. Κεγκέρογλου επεσήμανε πως “σύμφωνα με καταγγελίες που προέρχονται τόσο από το προσωπικό όσο και από το επιβατικό κοινό, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου αυτή τη στιγμή λόγω έλλειψης του προσωπικού φύλαξης (Security), το οποίο αναλάμβανε τον έλεγχο των συσκευών των επιβατών από τους ιμάντες, λειτουργεί ένας ιμάντας παραλαβής συσκευών για όλες της εταιρίες. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα την μεγάλη καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση του κοινού, την ταλαιπωρία και κατά συνέπεια την αγανάκτηση τους, προκαλώντας αναστάτωση στο προσωπικό θεωρώντας τους υπεύθυνους για την κατάσταση αυτή”.

Επειδή βρισκόμαστε ενόψει των εορτών του Πάσχα αλλά και της έναρξης της θερινής περιόδου και το πρόβλημα θα οξυνθεί λόγω της αυξημένης κίνησης, ο βουλευτής ρώτησε τον αρμόδιο Υπουργό αν “προτίθεται να προσλάβει άμεσα το απαραίτητο προσωπικό Security, προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024