Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Real Travel

Επιχειρηματικές συμφωνίες στο Greek Tourism & Property Road Show της Ρωσίας

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Απρίλιος 2008, 00:00

Περισσότεροι από 370 Ρώσοι ενδιαφερόμενοι για την αγορά της ελληνικής παραθεριστικής κατοικίας συμμετείχαν στο 1ο Greek Tourism & Property roadshow in Russia, που διοργάνωσε η εταιρία Real Travel στις 12 και 13 Απριλίου<...>

σε πολυτελές ξενοδοχείο της Μόσχας.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που είχε την ονομασία “The Red Square Event”, συμμετείχαν, από ελληνικής πλευράς, 27 κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της παραθεριστικής κατοικίας, αλλά και της πολυτελούς ξενοδοχίας. Το ενδιαφέρον των Ρώσων επικεντρώθηκε στην αγορά τουριστικών κατοικιών σε διάφορες περιοχές της χώρας (με την Κρήτη, Πελοπόννησο και Χαλκιδική να έρχονται πρώτες στις προτιμήσεις), ενώ παράλληλα ορισμένοι επενδυτές αναζήτησαν την απόκτηση οικοπέδων στην Ελλάδα για τη δημιουργία projects άρρηκτα συνδεδεμένων με πολυτελείς κατοικίες και ξενοδοχεία 5 αστέρων.

Το εν λόγω event αποτελεί την πρώτη ιδιωτική προσπάθεια μαζικής προβολής ελληνικού προϊόντος στη Ρωσία, ενώ, βάσει της επισκεψιμότητας του, καταγράφηκε ως η εκδήλωση με τη μεγαλύτερη προσέλευση ρωσικού κοινού. Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα του  Greek Tourism & Property roadshow in Russia κρίνονται εξόχως ικανοποιητικά, καθώς υπήρξαν σημαντικές συμφωνίες, αλλά και συζητήσεις για συνεργασίες, που αναμένεται να ολοκληρωθούν.

Στο επίσημο δείπνο, που προηγήθηκε της εκδήλωσης, στο οποίο συμμετείχαν και εκπρόσωποι της ρωσικής κυβέρνησης και του δήμου της Μόσχας, δόθηκε η σχετική ενημέρωση για τις δυνατότητες και τις ευοίωνες προοπτικές του αναπτυσσόμενου τομέα του ελληνικού τουριστικού real estate.

Υπογραμμίζεται ότι η εκδήλωση, που θα παγιωθεί ως ετήσιο γεγονός, δημιουργήθηκε για να καλύψει την υψηλή ζήτηση που παρατηρείται τα τελευταία δύο χρόνια από τους Ρώσους για την αγορά του τουρισμού και της τουριστικής κατοικίας στην Ελλάδα.

To The Red Square Event αποτέλεσε συνέχεια αντίστοιχου roadshow, το οποίο οργάνωσε η Real Travel, τον περασμένο Νοέμβριο στο Λονδίνο, ενώ ανάλογες ενημερωτικές παρουσιάσεις προγραμματίζονται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου διαπιστώνεται ενδιαφέρον για την αγορά παραθεριστικής κατοικίας και του τουρισμού πολυτελείας στην Ελλάδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top