Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΣε κινητοποίηση για την έξοδο του Πάσχα τα συνεργεία της ΕΛΠΑ

Σε κινητοποίηση για την έξοδο του Πάσχα τα συνεργεία της ΕΛΠΑ

Σε διαρκή κινητοποίηση θα βρίσκονται το τμήμα Οδικής Βοήθειας και τα κινητά συνεργεία της ΕΛΠΑ-ΟΒΕΛΠΑ καθ` όλη τη διάρκεια της εξόδου -και εισόδου αντίστοιχα- των κατοίκων των αστικών κέντρων προς […]

Σε διαρκή κινητοποίηση θα βρίσκονται το τμήμα Οδικής Βοήθειας και τα κινητά συνεργεία της ΕΛΠΑ-ΟΒΕΛΠΑ καθ` όλη τη διάρκεια της εξόδου -και εισόδου αντίστοιχα- των κατοίκων των αστικών κέντρων προς και από την ύπαιθρο για τις ημέρες<...>των γιορτών της Ανάστασης και του Πάσχα.

Τα κινητά συνεργεία της ΟΒΕΛΠΑ που βρίσκονται κατά μήκος των εθνικών και επαρχιακών οδών, θα επεμβαίνουν σε κάθε περίπτωση προκειμένου να εξυπηρετούνται όλοι οι οδηγοί και να ομαλοποιείται η κυκλοφορία σε περίπτωση παντός είδους προβλημάτων.

Με την ευκαιρία μιας ακόμη μαζικής εξόδου από τα αστικά κέντρα, οι τεχνικοί της ΟΒΕΛΠΑ υπενθυμίζoυν στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν:


  • Πριν το ταξίδι να ελέγξουν το όχημά τους- αυτοκίνητό ή μοτοσικλέτα προκειμένου να είναι ασφαλές και αξιόπιστο.

  • Στη διάρκεια της οδήγησης να φορούν τις ζώνες ασφαλείας -ο οδηγός και όλοι οι επιβαίνοντες και κράνος ο οδηγός και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας.

  • Να οδηγούν ευγενικά και κυρίως αμυντικά, αποφεύγοντας την υπερβολική ταχύτητα, τα “τυφλά” προσπεράσματα, την αντικανονική οδήγηση και την οδήγηση ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ.

  • Να υπακούουν στις υποδείξεις των τροχονόμων, προκειμένου να διευκολύνονται και η διαδρομή τους να γίνεται χωρίς πρόβλημα.
  • Για κάθε πληροφορία, οι οδηγοί μπορούν να επικοινωνούν ΑΤΕΛΩΣ με τον αριθμό: 10400 (από σταθερό τηλέφωνο και από κινητό όλων των δικτύων).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024